Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, October 11, 2010

Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor selamat bernikah dan berkahwin dengan Datin Dr Harlina Yunos

Share












Tahniah diucapkan buat Datuk dan Datin :)
Selesai sudah majlis Akad nikah yang berlangsung pagi Ahad..
Dan persandingan mereka pada sebelah malam di PICC,Putrajaya.

Disiarkan secara langsung di TV3 pada pukul 9 malam.
Sensasi tgk kat TV sangatlah ramai jemputannya dan penuh dengan wartawan dan media.

Kek Roket berwarna biru tue je berat dia 30kg..

Sensasi darjah 5 dulu berat 24 kg je...berat lagi kek ni nampaknye

tp musykil la,mcm mana nak potong kek nie nak bg sume org makan?

Apepun majlis berjalan dengan lancar dan boleh dikatakan wedding of the year 2010..

Cume sensasi kurang jelas lah..tak nampak mcm ala-ala kayangan pun??patut Tema kayangan mestila ada mcm awan-awan kan.. bintang-bintang,bidadari..dewi2 kayangan...kan?

1 comment:

donk said...

salam semua..inilah jejaka yang bawa bola ping pong dan roti canai ke angkasa..menghabiskan duit rakyat yang bodoh berbillion ringgit..lepas tu nak cari ubat cancer.lepas tu demand ribu ribu untuk ceramah entah apakebenda..menipu budak budak sekolah dan orang lain juga...lepas tu dapat gelaran angka sawan negara..lepas tu diraikan oleh rakyat yang tak tahu harga diri..he he he..agak agak bila la nak bercerai ya..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-