Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, October 23, 2010

Berita Baik buat Fan Man Utd ,Rooney tandatangan Kontrak 5 tahun dengan Man Utd

Share

Sensasi pasti ramai peminatMan Utd yang gembira dengan berita nie...Bila Rooney berura-ura nak keluar dari Man Utd dan masuk Man City ramai yang ugut nak bunuh Rooney,ada yang nak tukar FC dari Man Utd ke club lain..aha..

sungguh kuat pengaruh Rooney dalam Man Utd...sekarang Rooney dah menandatangai kontrak dengan Man Utd selama 5 tahun,bermakna sampai dia umur 30 tahun la..

Sebab Rooney memula nak keluar dari Man U sebab,dalam perbincangan dengan org2 management ,staff,coach Man U,dia ada bertanya tentang memastikan kejuaraan tetap di tangan Man Utd,masa tue mereka mcm tak memberi jwpn yang meyakinkan Rooney bahawa kelab Man U akan terus bertahan sebagai kelab unggul.

Skrg selepas dipujuk dan diyakinkan ,baru Rooney bersedia berjuang bersama rakan2 Man U...kata Rooney memang itulah tujuannya menyertai Man U dulu,dia hanya bercadang utk bersama kelab yang menjanjikan kejuaraan....

Rooney sudah meminta maaff kepada Ferguson,player player Man U,management dan mereka2 yang terlibat,dan akan membuat pemohonan maaf terbuka kepada peminat peminat Man U..

Semalam,sejumlah penyokong membanjiri kediaman Rooney yang bernilai 4.5mil pound
meminta penjelasan terhadap niat utk keluar Man U,kata penyokong2 tersebut mereka cuma nak memujuk Rooney supaya kekal dlm kelab tersebut,bagaimanapun,media melaporkan penyokong2 tue membawa banner yang menyatakan

"Sign For City And You’re Dead! "


err..faham2 la,peminat bola nie fanatik ,kdg2 boleh jadi gila..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-