Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, August 3, 2010

Video Pesanan Mak Khairudin kepada anaknya adalah sebuah iklan?

Share







Sensasi:Terbaru bila sensasi masuk sesetengah website keluar ads banner seperti dibawah...

Rupe-rupenyer Video Pesanan Mak Khairudin kepada anaknya itu adalah sebuah iklan yang dibuat secara bersiri melalui youtube ,mengikut tekaan sensasi...Video nie nanti ada sambungannya..setakat ini cuma 3 video yang telah dihasilkan...korang boleh la try tengok Video kat bawah nie..

Iklan apa masih menjadi misteri,mungkin iklan insurans rasanya...tapi yang pasti Aunty tue asyik menekankan soal "Saving" dan menggunakan duit secara berhemah dkt anak dia..MAybe Cindy yang dikatakan itu akan mengesyorkan Plan isurans buat khairudin...?

Lagipun Aunty nie bila dia buat pesanan kat Khairuddin dia tak tengok camera,tp dia tgk kat screen seolah-olah membaca skrip...nak tau,apa sebenarnya disebalik Video mak Kahiruddin ini.. tunggu jer siri yang berikutnya..





Latest Video :


Second Video:


First Video: tengok kat post lama sensasi tentang Video Pesanan Mak kat Khairuddin anaknya

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-