Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, August 27, 2010

Tonton Siri " How I Met Your Mother" - Spoiler Alert

Share









Siapa yang tak pernah menonton Siri How I met your Mother memang rugi la...Siri Sitcom ini yang mengambil masa 30minit bagi setiap Episod sgt menghiburkan bahkan dikatakan sebagai Siri Sitcom yang setaraf dengan siri Sitcom Paling Popular "Friends"...

Sensasi suka sgt tgl Friends dan How I met your mother..Especially the Loving Couples ,Marshall and Lily..Robin,Ted Mosby dan Barney ...pendek kata semua nya best la karakter2 dalam nie..

Spoiler Alert (video diatas) adalah salah satu episod yang Kelakar giler..masa sensasi tengok kat TV memang tergelak je...Harap korang pun enjoy tgk Episod ini..

2 comments:

Anonymous said...

HIMUM dah masuk season ke-6. wtf spoiler kalau tunjuk season 3.. that was 2 years ago.

sensasi said...

Spoiler alert tu nama tajuk la anon.its one of my fav episode sbb episode ni funny sgt.mmg la now da episode 6,so? Fyi,bkn sume org watch dis series.I post this episode sbb nak my fwen tgk,cos I suh dia tgk siri himym

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-