Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, August 4, 2010

Pelakon Baru pengganti Lisa Surihani sebagai watak Ayu dalam Drama Lagenda Budak Setan

Share








Bila tengok pelakon yang menggantikan Lisa dalam gambar pertama nie,Sensasi agak kecewa la...tp bila tgk second pix,okla,cantik dan manis jugak Maslina nie.



Sensasi:Amacam menarik tak?bagi sensasi,tetap best kalau Lisa yang menerajui watak utama...tapi watak Emilia tue tak seswai dilakonkan oleh Asyikin Kamal,pelakon baru yang kaku,blur dan berkulit gelap,sangat kontra dengan Watak Ayu.

JAdi dalam drama,banyak pelakon asal yang digantikan kecuali Kasyah...

Walaubagaimanapun Kasyah dalam Drama ,berjambang mcm bangla karpet kacuk cina(sebab mata sepet)...ape hal,tak kemas..mcm bukan budak skola...ape nie?

Watak Que Haidar yang mendapat pujian ramai dalam Filem LBS,digantikan dengan Nas T...tak taula boleh setanding Que ke tak..Que mana boleh berlakon dah..bini dia tak bagi....eh silap..,dia dah bersara..

Anyway,Dalam Drama Watak Ayu dibawakan oleh Maslina Nasir,pastu Watak Emilia (Ayu selepas pembedahan Plastik Surgeri) dilakonkan oleh Jue Aziz...which dalam pembedahan plastik surgeri tue,kaki Ayu dipotong sedikit,sebab tue jadi pendek..(jangan percaya bulat-bulat,ini hanya sindiran)

Pengarah drama ini,ialah Along Kamaruddin..
So kene saksikanla Ogos ini,untuk bandingkan adakah sehebat Novel>????

Sensasi harap much2 better la drpd Filem,tak sanggup nak memberi harapan tinggi lepas harapan itu musnah masa menonton filem...

baca review filem LBS yang sensasi bandingkan dengan novel sebenar

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-