Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, August 18, 2010

Memey dan kekasih baru Jalan berpegangan Tangan

Share
SOALNYA jadi ke Memey Suhaiza dan Norman Hakim berkahwin? Jawapan menunda perkahwinan seolaholah menggambarkan ada sesuatu yang sedang berlaku, apatah lagi timbul perkhabaran Memey meminta kekasihnya merujuk kembali kepada bekas isteri, Abby Abadi tidak lama dulu.

Seorang teman Raja terkejut melihat Memey bersama jejaka kacak yang dipercayai bekerja di syarikat minyak dan gas. Melihat kemesraan mereka sambil berpegangan tangan menimbulkan tanya tanda, adakah Memey sudah meninggalkan Norman? Jadi, betullah khabar angin yang bertiup kencang, hubungan Memey dan Norman sudah bernokhtah! Apapun, sukar meneka pergolakan mereka, hanya empunya diri lebih mengetahuinya. "Aku lihat dengan mata kepala sendiri, Memey keluar dengan lelaki itu. Lelaki tu teman baik kawan aku. Manja saja gayanya, berjalan pun berpimpin tangan. Bukan sekali dua melihat mereka, kerap jugalah. Aku tidaklah bertanya apa, tapi melihat gaya mereka aku dapat agak mereka sedang dilamun cinta," kata sumber itu kepada Raja.

Sayang, hubungan yang hampir dua tahun berlarutan, Memey dan Norman menempuh pelbagai onak duri, tetapi akhirnya hubungan mereka mungkin akan terlerai begitu saja. Perbicaraan kes khalwat mereka juga belum selesai, tetapi nampaknya hubungan mereka yang selesai terlebih dulu. Susah meneka hati manusia, rambut sama hitam tetapi hati lain-lain.

Kalau benarlah seperti diceritakan itu, Norman dan Memey kenalah tampil beri penjelasan. Khabarnya juga, kelibat Memey sudah lama tidak kelihatan sekitar pejabat Norman.

Kalau dulu Memey dilihat sering menemani buah hatinya tak kira siang atau malam, tetapi kini tidak lagi. Mungkin masing-masing sibuk di lokasi penggambaran. Yalah, Memey sekarang pun semakin laku, dah berlakon banyak drama.
Kalau betul cerita yang Raja dengar ini, Raja kasihan pada Norman dan Memey. Dulu, muka mereka tebal dua inci apabila ditangkap khalwat, selepas itu tercetus pula drama Norman dan bekas isteri, Abby bergaduh di lokasi penggambaran. Malu lagi. Memey pula tak sudah-sudah dipersalahkan atas perceraian Norman dan Abby, hingga kini, masih ada yang membencinya.

Tapi kesudahan perhubungan mereka, hancus juga! Tentulah orang yang membenci mereka tepuk tangan dan tergelak besar jika mereka berpisah. Malah, mungkin ada yang cakap itulah balasan bagi manusia yang menghancurkan kehidupan orang lain.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-