Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, August 28, 2010

Lagi gambar Shahrul,kekasih Nora Danish...mereka sgt sesuaiii...

Share










Haaaa..sesuainyeee Nora Danish yang comel amat nie dengan Shahrul nie kan...walaupun shahrul nie berusia 22 tahun dan 3 tahun muda daripada Nora Danish,tp shahrul nampak matang drpd usianya dan bukanlah sebarangan lelaki yang berusia 22 tahun,dan anak org kaya semata-mata.

Shahrul juga berkerjaya dan merupakan CEO Red Carpet Group.Juga giat berpolitik dan merupakan seorang AJLI UMNO, dan Exco Wira Perkasa.

Tambah pulak Shahrul jauh lebih hensem drpd Jejai..hehe..dan kaya jugak..

Memamg betul Shahrul dan Nora sgt akrab skrg nie tetapi kata Nora merka belum bercinta lagi..

Cerita tentang Shahrul meletakkan gambar2 nya dengan Nora Danish dalam Facebook miliknya tidak betul.sebab khabarnya dari rakan Shahrul,gambar2 mereka hanya diletakkan dlm Black berry messenger yang hanya dpt dilihat oleh rakan2 dalam BBM sahaja..

Shahrul skrg nie dikatakan sedang menunaikan Umrah.







4 comments:

Anonymous said...

ske2x...
encem ag mamat nie dr si jejai yg ntah pe2 tue...
nmpak briman je...
smoga kejnjg plamin yea nora...

Anonymous said...

ok la mamat nie dari jejai kan..
jangan nanti fasha sebok nak menepek kat situ sudah!!

Anonymous said...

hensem lg dr jejai yg muka ntah mcm apa ntah..

Anonymous said...

hensem jer...tapi conman...habuk tarak!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-