Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, August 6, 2010

Kenapa Jue Aziz bermain dengan api?kerana tak tahan godaan?

Share
Orang-orang tua kerap berpesan, jangan bermain api, kelak nanti membakar diri. Akibat ingkar dengan amaran tersebut, Jue Aziz merana hampir seminggu akibat luka yang masih belum sembuh hingga ke hari ini.

"Jue memang suka dengan aktiviti lasak. Kisahnya bermula bila Jue dan rakan-rakan yang lain pergi bercuti ke Koh Samui Thailand. Di sana banyak aktiviti menarik yang kami cuba antaranya bermain gelung api.

"Sebab tak tahan dengan godaan, Jue beranikan diri melompat dengan gelung api. Tapi kaki Jue tersangkut dan jatuh tersembam atas tanah. Mulanya tak sakit, tapi lama-lama dapat lihat kesan terbakat di peha. Terpaksa tahan sebab tak mahu rosakkan mood bercuti di sana.

"Maybe Jue salah teknik melompat. Boleh katakan ini tragedi sewaktu bercuti tapi ikhlasnya Jue seronok. Jue seorang yang lasak so tak kisahlah semua tu. Lagipun banyak kali juga Jue cedera sebab asyik buat aktiviti lasak. Luka ni pun Jue letak gamat dan syukur luka makin sembuh," ujarnya pelakon jelita iniSensasi:
Tajuk memainkan peranan penting dalam sesebuah entri...so??tp memang betul pun dia main dengan api sebab tak tahan godaan kan...im damn right yo

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-