Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, August 14, 2010

Gambar Terbaru Azah Aziz dan Rakan-rakan,Gossip Nurul bergaduh dengan Lynn

Share







Gossip Terbaru nie dalam Facebook Azah Aziz ,Nurul wahab (ex-wife Ajai) dikatakan mengadu dan seolah-olah mencari publisiti (kata gossiper lain) apabila mengadu secara terbuka pada Azah..
Drpd perbualan tersebut,Nurul mintak maaf sebab tak hadir majlis hari jadi kerana katanya takmau memaafkan Lynn (sharifah Norhaslinda,kakak kepada sharifah syahira)...Kononnya Lynn membuat fitnah tentang dirinya...

Walaubagaimanapun Komen Azah pada Nurul simple je..dia takmau masuk campur pergaduhan antara Nurul dengan Lynn..huhu....

mengikut kiraan sensasi la..kira Lynn ada bgtau sumthing not nice about Nurul kat Azah...so Nurul try to defend herself by showing publicly that lynn menfitnah dia,camtue la lebih kurang..
Then Azah plak Ckp,dia tanak masuk campur,tp if Nurul still wanna be Frens with her ,she has no problem with that...

Ingatkan zaman skolah je ada masalah mcm nie....aha




Azah Aziz dah kumpulannya dulu "Kit Kat"...seksi nyer
Kumpulan Kit Kat sekarang...
Majlis Harijadi Dato Reezal


Azah Aziz and her Family

5 comments:

wan said...

aku mmg pd dulu benci tgk nurul itam tu...sedar la diri tu sket..idup lyn, azah n dato

prasan bagus je si itam tu..

cheers,
wan

sensasi said...

si itam?haa...tuhan dah ciptakan dia berkulit hitam,takleh la nak benci seseorang sbb fizikal appearance...uhuhu..

Anonymous said...

lynn bkn da pki tdung kah??aikkk..bkn nk baking..but i prefer nurul then lynn..

Nur Chahaya said...

me too...
prefer nurul than lynn...

yep.. i rasa penah tengok lynn pakai tudung... dah terbang agaknya tudungnya tue...

**black is beautiful, n beauty is in the eyes of beholder**

Kalau u x suka perangai dia, ok.. but please la.. jgn hina dia sbb dia gelap ckit compared 2u

Anonymous said...

she was talking about huzz lah, not lynn...read her comment balik...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-