Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, August 25, 2010

Gambar Katy Perry Semasa Kanak-kanak

Share

Kecil-kecil lagi memang dah vogue kan? Perry telah meng-tweet gambarnya ketika kecil dan memberitahu, "Grandma brought this one outta the closet today!"

Baru-baru ini, Perry dikatakan telah bertindak membuang 'little black book' milik tunangnya, pelakon komedi Russell Brand. Buku tersebut sebenarnya mempunyai details mengenai kisah hubungan Brand sebelum ini.

Apabila ditanya oleh sebuah akhbar Scotland, The Daily Record, sama ada Brand masih lagi menyimpan 'little black book'nya itu, Perry cuma menjawab "tidak lagi".

Nampaknya penyanyi "Kissed A Girl" ini betul-betul menjaga tunangnya yang sememangnya terkenal dengan sikap kaki perempuan. Namun tidak dinafikan, boleh nampak perubahan dalam diri pelakon "Forgetting Sarah Marshall" ini apabila mula menjalinkan hubungan dengan Perry.

Perry pernah menjalinkan hubungan dengan frontman Gym Class Heroes, Travis McCoy secara on dan off selama beberapa tahun selepas menamatkannya secara rasmi pada Disember 2008.Sensasi:ermmm,tak hensem la laki nie....muka cam gatal je...before bersama Katy Perry dia seorang playboy..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-