Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 3, 2010

Sabrina Ali ,peserta Sehati Berdansa Ke-6 yang bercerai...Jom Ushar adik lelaki Sabrina yang berwajah Pan Asian

Share











Sabrina Ali dan Shahrin adalah pasangan yang Ke-enam mengalami kegagalan rumahtangga dan bercerai..

Hasil perkahwinannya dengan Shahrin Sabrina dikurniakan seorang baby girl yang terssangatlahhh comelll..geram tgk..

Ini adalah kegagalan perkahwinan kedua Sabrina Ali

Ramai yang kata mcm badi Rancangan Sehati berdansa...sorang demi sorang berpisah..

Sebelum ini, peserta SB yang bercerai adalah Asheed Def Gab C dan pasangannya, Sharifah Noor Shima; Atilia & Ariff, Dira & Ash, Radhi OAG & Shazlin serta Anne Ngasri & Wafi yang baru melalui proses penceraian.

Fahrin yang menjadi pengacara pun siap sempat Break Off 2 kali..pertama dengan Pasangannya yang juga pengacara Sehati berdansa iaitu Linda Onn...Lepas tue Fahrin dengan Scha pulak jadi Pengacara and Split again..heee...

Sungguh banyak kebetulan dlm rancangan ini..

Nak kata Badi pun tak boleh,sebab soal jodoh nie ditangan tuhan..

Tapi disebabkan rancangan sehati berdansa nie menjemput para artis yang kahwin sesama artis,yg x kahwin sesama artis pun ada jugak,sebab tue nampak mcm rancangan nie yg ada "badi"..padahal hakikatnya sejak dulu lagi,perkahwinan Artis sesama artis sering menemui kegagalan..

sebab tue,ramai artis yang lebih suka berkahwin dgn org yg di luar industri ini...

Manusia semua mempunyai perasaan cemburu..jadi artis nie confirm la byk adegan peluk sana,peluk sini...sosial sana sosial sini..alasan "you kene faham la,i nie artis"...

So in the end...dah x tahan,nak bercerai la jwbnyer..

Bukan artis je,org biasa pun rasanya byk melalui penceraian...kerana perceraian dilihat adalah jalan terbaik untuk menentukan jalan hidup yang disukai masing2...

Mungkin org dah tak kisah bercerai sbb skrg janda pun org berebut...tgk sajala Rozita Che Wan..mcm goreng pisang panas..Anak dara pun kalah..


KEsian pada anak2...sebab memang la bagi derang tak pe zaman skrg dah modern..tp kalau jadi mcm Kes AC mizal,la Zainal Abidin,Ameng...yang liat bayar nafkah,jadi bahan bualan org ramai,anak2 malu..dan mungkin boleh menimbulkan jurang dlm hubungan anak-bapa sebab rasa bapa dia dah tak syg..ibu bapa yang bercerai zaman skrg,kurang fikirkan ttg anak2 ...


kat bawah nie gambar Adik lelaki Sabrina yang dikatakan hensem...Mcm pan Asian...


3 comments:

kakfiza said...

tu kan miller...sekrg dh jd pelakon top kat INDON

miller ni berlakon ngn asraf dlm sinetron CINTA DAN ANUGERAH kat TV9 SETIPA PTG...

Anonymous said...

btul la...nma btul die Mohammad suhaemi ali dad khan..camne bleh lpas ke indon plak eh..?

Anonymous said...

aah ensem...tapi tgk dlm sinetron tuh , die ade tatu la...kabarnye jugak kunun nyer da jadik sombong n angkuh sejak terkenal di indon..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-