Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 10, 2010

Polis Periksa Alat Sulit Ariel Peterpan

Share








Sensasi:sorry everyone sebab sensasi tak meng-update for few days due to moody with personal issue :D biasala normal human beings.. Berita tentang polis memeriksa ukuran alat sulit Ariel...Perlu ke nak periksa lagi padahal dia dah mengaku bersalah??ramai org bertanggapan polis tue sume curios dan nak tahu ukurannya so that derang leh jadi hebat mcm Ariel (Ariel kan dpt meniduri 32 wanita..) huhu..mcm2..pelik sebab baru skrg isu pornografi di besar2 kan kat Indonesia..padahal kalau u all tgk beberapa movie indonesia terutamanya Filem Seram..memang byk emmaparkan Unsur2 18 sx ....kenapa dlm perfileman tue tak timbul isu ini??
Apa-apa pun bagus lah perkara nie dibuat liputan meluas sebabnyer takla org lain berani sgt nak beraksi dan rakam..



POLIS Indonesia telah melakukan pemeriksaan ke atas badan bekas penyanyi Peterpan termasuk alat sulitnya selepas dia disahkan menjadi suspek utama penyebaran video lucah yang turut membabitkan bintang Luna Maya dan Cut Tari.

Komisioner Marwoto Soeto kepada portal detikhot.com berkata, semua bahagian pada badannya diperiksa seperti ukuran kakinya, tangan dan bentuk tubuh.

Namun, Marwoto enggan memberikan maklumat lebih lanjut berhubung pemeriksaan fizikal terhadap Ariel.

Ibu pejabat polis Jakarta telah mengetahui suspek pertama yang menyebarkan video lucah itu dan hanya mendedahkan individu tersebut bermula dari huruf "K" yang bekerja sebagai pengurus salah sebuah syarikat.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-