Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 10, 2010

Kekasih Baru Sam Bunkface , Jeanny

Share








Sensasi :Jeanny adalah Awek baru kepada Sam Bunkface..Ramai yang mcm tertanya-tanya..apa dah jadi dengan Juliana Evans...Sensasi ingtakan you all dah tau...Juliana dengan Sam Bunkface dah lama membawa haluan masing2 sejak awal tahun ini..dah lama dah clash..


P/S: Juliana Evans juga merupakan rakan baik kepada adik Sam iaitu Saleha...adeh...kecian nampaknya hubungan kwn baik Saleha tak berpanjangan dengan abang nya..


Sam sering kelihatan menonton wayang dan berjalan2 di pusat-pusat membeli belah di KL dengan Jeanny..

Jeanny juga merupakan Model Iklan Coffee Mate ..Dan merupakan anak seorang VIP..manakala Juliana Evans pula dikatakan sedang menjalin hubungan dengan seorang ahli perniagaan..

Masing2 tanak kalah berpasangan gitu..hee..

Of course la Juliana Evan cantik sebab kacukan,tp Jeanny juga tak kurang manis dan kelihatan sgt remaja...jom layan Video iklan Coffe Mate,yg seperti sebuah drama pendek...

yg sensasi herannyer,ada pulak jokes 18sx mcm nie dlm iklan..aduh..~






3 comments:

Anonymous said...

omg !!!!! nape sam putus ngn juliana evans ?! sayang nye .. dorg nmpk sweet giler ah .. urm .. =(

Anonymous said...

xsangke gilerrr dak skola lame aku (teknik) cple ngan sam bunkface....caya la jeany...=]

Anonymous said...

anak VIP jeany?? please la..vip tang mana lah?? buktikan lah! dato' ke?? jauh sgt puji tu...hahhaa, pihak sensasi siasat dulu background dia before buat article.pftt, juliana lagi up sgt2 dri jeany. =)

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-