Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 3, 2010

Gambar terbaru Baby Rusydi Ramli ,Reo yang berumur 9 bulan dan anak sulung Rusydi, 19 tahun

Share







Sensasi:Comelnyerrrr baby Rusydi Ramli nie...Umur dia dah 9 bulan....Comel giler ok anak kacukan Melayu-Cina nie..hasil perkahwiinan terbaru Rusydi Ramli dengan Isterinya Sharon Anne Paul Abdullah.

Nama baby dier " Reo Ridza" ...modern name..mcm Indon name pun ader sikit2...hee

Dalam Picture tue Rusydi Bergambar dengan kedua2 anak lelakinya..yang sulung adalah hasil perkahwinan lamanya,anak lelaki berumur 19 tahun tue namanya Efiezal Ridza..

Rusydi kata setelah 19 tahun tak menimang anak...dia rasa nervous dan kekok nak dukung baby dier...skrg nie dia hepi dan asyik mendukung baby dia Reo yang sgt comel itu..







No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-