Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, July 21, 2010

Gambar kahwin Annahita Bakavoli (bekas ratu Dewi Remaja) bersama suaminya Datuk Saiful Bahar

Share
Sensasi: Kalau korang masih ingat lagi ,Annahita merupakan salah seorang Ratu Dewi Remaja tahun 2003.Sememangnya ramai dikalangan artis dalam dunia hiburan tanah air kita sekarang yang menapak dari majalah remaja untuk memasuki dunia modelling dan industri hiburan.

Antaranya Wardina,Juliana Banos,Scha Al-yahya,Linda Onn,Annahita,Pushpa,Fasha Sandha,Zahnita,Fouziah Ghous dan ramai lagi la...semua nya yang muka meletup,cun cun belaka..memang terlalu ramai tak larat sensasi nak listkan disini...moral of the story,sesapa rasa nak masuk dalam bidang ini,bolehla try join Dewi Remaja...

Tapi sensasi rasa annahita takla aktif sangat berlakon cuma dia menjadi duta untuk produk De Wajah sehingga kini...

Ok berbalik kepada cerita Asal,Annahita kini telah bergelar Datin apabila berkahwin dengan Datuk Saiful Bahar...

Haa,jadi artis nie kahwin dengan VIP dan datuk-datuk memang menjadi idaman la agaknye.semua berebut nakkan datuk...dah jodoh kan nak buat camana :D leh la gi honeymoon sakan.


Pelakon Annahita Bakavoli dan Datuk Saiful Bahar Datuk Mohd Arshad yang juga Setiausaha Sulit Kanan kepada Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani itu selamat diijabkabulkan pada 10 Julai lalu di Masjid Negeri Shah Alam, Selangor. Dalam majlis itu pengantin perempuan menerima wang hantaran RM21,212.12, mas kahwin RM2,000 serta lima dulang hantaran. Pihak perempuan kemudian membalas tujuh dulang hantaran kepada pengantin lelaki.

Mereka berdua berlepas ke England Ahad lalu untuk berbulan madu selama sepuluh hari. Annahita berkata, dia dan suami akan melawat beberapa tempat menarik antaranya Windsor, Stratford Upon Avon, Lake District, Manchester, Oxford dan Cambridge.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-