Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, July 27, 2010

Gambar Faizal Tahir bersama Isteri dan anak-anaknya

Share







Sensasi:Saja je share picture Faizal Tahir bersama Isteri dan anak-anak.Sensasi tak pernah tengok so nie first time.
Kedua-dua anak-anak Faizal Tahir ikut muka mak derang kan...ehe :)
sebelum nie ada beberapa gossip yang melibatkan kecurangan Faizal Tahir sampai masuk Melodi,kononnya kekasih gelap Faizal Tahir tue,dia tak pernah jumpa,hanya bercakap melalui telefon je...

Pelik kan..mcm nie pun ada,lebih kurang mcm cerita Zulhuzaimi dulu la yang bercinta melalui Facebook sehingga menceraikan isterinya,rupa-rupanya perempuan tue menipu je.

Kes Faizal Tahir dulu,bukan sembarangan sebab mangsa perempuan tue bukan FT je,mala ada beberapa lagi artis lelaki yang turut bercinta dgn wanita tersebut hanya melalui telefon..Pelik kan..huhu


No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-