Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 10, 2010

Fesyen Tudung Maya Karin Ke mahkamah dan Pasangan itu tidak didenda

ShareSensasi:Pasangan Maya Karin dan Muhammad Ali diketepikan daripada didenda,maybe sebab perkahwinannya pernah mendapat sebarang surat rasmi(surat kebenaran kahwin) dari Malaysia sebelum pasangan ini berkahwin di Italy?Entahla..nie semua kemingkinan sebab sepatutnya rakyat Malaysia yg tak mendapatkan kebenaran utk bernikah akan didenda.atau mungkin sebab Muhammad Ali masih warganegara Italy,jadi diketepikan drpd undang2 sebagai rakyat Malaysia..Sebelum ini,Mstar melaporkan pasangan ini didenda RM1000 setiap seorang..

Tudung Maya nampak agak tidak menarik disitu..masa first dia bertudung putih hari tue,lebih cantik..kali nie nampak mcm botak.. :PPETALING JAYA: Maya Karin Roelcke,31, dan suaminya Muhammad Ali atau Steven David Shorthose,41, tidak dikenakan denda kerana lewat mendaftarkan pernikahan.

Sebaliknya Mahkamah Rendah Syariah, Kuala Lumpur, Rabu mengesahkan pernikahan mereka adalah sah dari segi hukum syarak selepas kedua-dua mereka mendaftarkan pernikahan itu pada 24 Jun lalu.

Hakim Syarie Shaiful Azli Jamaluddin membuat keputusan tersebut dalam kamar.

Maya yang turut hadir diwakili peguamnya Nor Husniah Hussin sementara Muhammad Ali tidak diwakili peguam.

Nur Husniah yang ditemui pemberita di luar mahkamah enggan mengulas lanjut sebaliknya memaklumkan kedua-dua pasangan tersebut tidak didenda.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-