Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, July 7, 2010

Fasha Dihentam Kak Pora tentang pengakuan cintanya

Share








Sensasi: Banyak berita dan pihak yang suka menghentam Fasha..Terutama sekali para wartawan dan org ramai yang bencikan Fasha kerana dikatakan sebagai perosak rumah tangga Nora Danish dan Jejai.. Sensasi malas nak komen byk2 just,for me hidup tak perlu la nak dengki dgn org..people make mistakes.And we cannot judge others people's life as if we're so perfect.Kdg2 benda berlaku diluar kawalan..Especially bab hati dan perasaan,susah untuk kita nak judge.Nora Danish masih muda dan pastinya selepas penceraian nya dengan Jejai ,dia mendapat cukup keperluan dan Jejai sendiri menyayangi anaknya.Kebanyakkan gambar twitter Nora bila melibatkan anaknya pasti akan ada Jejai sekali wpun Nora dan Jejai dah lama berpisah.Nora pun skrg ligat ke kelab malam dan keluar dgn byk lelaki lain...people move on...teruskan hidup..kita yg memerhatikan hanya perlu berdoa yang terbaik buat mereka..

Fasha adalah seorang entertainer,..Dia berlakon,menjalankan kerjanya berlakon dan menghiburkan org dgn lakonannya sampai sanggup berlakon jadi hantu dan terjun dlm perigi buta..Org suka tgk lakonan Fasha tapi lagi suka mengata dan mengumpat.her life just let her be la...bukan her life suppose to be ur entertaiment utk mengumpat. i hate manusia berhati busuk dan bermulut longkang...pls lah..~


nie Sedutan dari wartawan yg bernama kak pora menghentam Fasha..katanya Jejai x mengaku Fasha kekasihnya tp Fasha je yg beriya2...terbaru Jejai menghantar SMS kepada wartawan tersebut dan mengakui dia mencintai Fasha...buta kot?Jejai sampai naik heli nak lunch ngan Fasha tetiba nak kata syok sendiri...agaknya mereka yg dengki tue takda sapa yg sudi nak buat mcm tue pun...




HEBOH juga dalam industri hiburan apabila aktres cantik yang penuh kontroversi, Fasha Sandha berani buat kenyataan kini dia sedang bercinta dengan bekas suami pelakon Nora Danish, Toh Muda Rizal Ashram Ramli. Mungkin ramai peminat dan mereka yang tidak ikuti perkembangan kisah Fasha dengan Rizal Ashram yang lebih mesra dipanggil Jejai itu adalah satu kisah panas dan mengejutkan.

Sebenarnya tidak. Di kalangan wartawan hiburan memang dah lama tahu mereka nampak macam sedang bercinta sebab ada saja gosip yang didengar mengenai kemesraan mereka termasuk pernah dilihat bersama di pusat karaoke dan pusat hiburan, selain yang terbaru pertemuan mereka di Pulau Lang Tengah, Terengganu, baru-baru ini. Pertemuan itu dapat perhatian sebab Jejai sanggup naik helikopter untuk buat surprise kepada Fasha yang ketika itu sedang mengikuti penggambaran sebuah drama di situ.

Kak Pora sebenarnya tak terkejutlah bila dapat tahu Fasha buat pengakuan dia mengaku sedang bercinta dengan Fasha. Fasha memang berani beri kenyataan sebegitu. Dulu, ada juga dia mengaku sedang bercinta seorang kerabat diraja Johor dan beriya-iya mengaku memang ada hubungan istimewa tetapi kesudahannya tidak betul pun cerita tu! Begitu juga kenyataan cintanya dengan lelaki lain termasuk Qabir Ambak, seorang jaguh ekuestrian negara. Dalam kenyataannya pada Rabu lalu, Fasha juga beritahu wartawan, dia sebenarnya dah kenal Jejai tujuh tahun lalu dan dia tidak pasti masa itu sekadar untuk seronok berkawan atau menguntum cinta. Maksudnya, dalam tempoh itu memang mereka ada hubungan baik dan lebih daripada seorang kawan biasa.

Kak Pora teringat lagi, masa Jejai nak bercerai dengan Nora Danish dulu, kecoh juga apabila Fasha dikaitkan sebagai pengacau dan perosak rumah tangga orang. Tetapi Fasha menafikan. Sekarang tentu orang kata sudah terang lagi bersuluh. Tentulah ramai yang akan buat persepsi khabar angin yang mengatakan Fasha menjadi punca rumah tangga Nora dan Jejai hancur berkecai dulu, kini sudah terbukti. Susah fasha nak tepis kalau orang kata macam tu, sebab situasinya memang nampak Fasha yang menjadi puncanya meskipun Fasha sendiri sudah menafikannya.

Kalau tak masakan sampai sekarang Nora dan Fasha tak boleh bersua muka. Entahlah masih terbayang wajah comel Nora yang derita mengusung perut yang sarat mengandung ketika diceraikan. Tapi, biasalah siapa nak mengaku, kan? Dan beberapa foto yang sering tersebar di internet bukan kes aniaya Fasha, sebaliknya nak tunjuk kebenaran Fasha dan Jejai sememangnya menjalin hubungan cinta. Cuma, pengakuan Fasha bahawa dia kini sedang bercinta dengan Jejai begitu lambat dibuat.

Kak Pora sebenarnya dah letih rasanya tengok Fasha ‘main wayang’! Kak Pora pelik juga, kenapa sekarang baru nak mengaku? Bila dah timbul cerita Tiz Zaqyah cuba merebut cinta Jejai, tahu pula Fasha macam takut saja. Kalau Tiz rampas sekalipun ketika itu rasanya tak salah, mereka kan tak bercinta lagi. Ini barulah kes buku bertemu ruas…
Nak tergelak juga baca kenyataan Fasha: “Memang Jejai kekasih saya. Saya mengaku kerana sekarang kami sah bercinta. Dulu, saya tak mengaku kerana belum ada kata putus. Hubungan kami atas dasar persefahaman kerana kami berkenalan selama tujuh tahun. Entahlah, susah Kak Pora nak percaya kenyataan artis bernama Fasha Sandha.

Fasha ni selalu propa dan buat gimik murahan untuk menarik perhatian umum. Maklumlah dirinya dah suam-suam kuku, kenalah buat gimik panas. Dan pengakuan bercinta dengan Jejai adalah gimik terbaru Fasha. Sudah-sudahlah Fasha, Kak Pora dah muak rasanya. Bukan ke sejak dulu lagi Fasha memang tergila-gilakan Jejai?

Kak Pora bangkitkan soal ini sebab Jejai tak buat pun kenyataan yang dia cintakan fasha! Apa buktinya. Suka berkawan dan suka bersama untuk bermesra tidak semestinya cinta sejati seperti pasangan yang sedang bercinta. Jejai kena tampil untuk buktikan kenyataan Fasha itu benar dan sahih, selain kena mengaku cinta mereka itu ikhlas untuk ke jenjang pelamin. Kak Pora cabar Jejai dan Fasha! Desas-desu lain yang Kak Pora dengar, emak Jejai dikatakan tak restui hubungan Fasha dengan anak lelakinya itu. Kita tunggu sejauh mana cerita ini terus menjadi panas dan hangit…


Kat bawah nie pulak berita ttg Jejai mengaku Mencintai Fasha

Klik sini ..

8 comments:

Iris said...

Memang tak baik mengata orang but pat Tis Zaqkia, wah wah wartawan kat sini mengutuk dia abis abis. Simple cakap kalau tepuk sebelah tangan tak menjadi. Kalau pun digoda, kalau lelaki tu setia tak akan menjadi. It takes two hands to clap. Enough said!

Anyway they are all not married, so terpulang pada dia orang memilih. So pada wartawan kat sini kalau taknak wartawan lain berat sebelah, sendiri pun mahu ingatlah ye.

Iris said...

Agree dgn tak Pora. Walaupun Fasha ada hubungan dgn Jejai, tak semestinya Jejai tu setia kat dia. Kalau dia boleh buat Nora macam tu, dia boleh senang senang saj menduakan wanita yang belum jadi isteri dia. Maklum lah lelaki banyak duit ni BUAYA DARAT!

Entah entah Jejai yang nak mengatal dgn Tis bukan sebaliknya

drcm said...

erm... kalau die ramps hak orang...
orang rampas balik hak si perampas...

Anonymous said...

Mak borek anak rintik, dulu Maknya askar renjer dok heret sana sini, la ni anak pulak kejap orang ni, kejap orang nu bawa, lelaki , sebelum dapat bukan setakat helikopter, jet pun dia sanggup bawa nak impress, dah dapat bagai nak dikata bye-bye la.

zizie said...

nampak mcm blogger sensasi ni side on betina gedeks si fasha nie,.apa pun mmg dia slut sbb skandal bsepah2 compare ngn nora danish or tiz.soal samada si nora tu g clubbing itu dah lumrah as an artist.mcm la si fasha ni x kaki clubbing.x g clubbing pn dah brani tayang body kt public.mmg xde maruah lg heeeeenaaaaa!so pikir sendirik la eh sape lg bitchy

Geram2 said...

hahhaha...padan muke kau fasha si perampas... gipon die ni sblom jadi artis pon mang dh prangai xelok...penah egi klinik utk ******** ****.nauzubilah....

Anonymous said...

padam la cerita ni..dah buat fitnah pulak

Anonymous said...

nahh amek kate2 kak pora.skli kluor.setuju2

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-