Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, July 3, 2010

Dunia Baru Reunion ..Drama paling kelakar dan best!

Share








Sensasi sbnarnya tak layan drama Online..sebelum2 nie mmg tak pernah layan drama online mana2 pun..malas la lagipun mesti loading lambat la sume kans..

so one day masa sensasi tengah cari2 bahan untuk gossip dalam blog nie,sensasi pun come across satu video youtube Dunia baru Reunion...Sebab sensasi nak tengok Elyana berlakon jadi gemuk,sensasi pun tabahkan hati utk tengok drama Online tersebut..

Sekali tengok,memang terbahak2 dan enjoy sgt...since then,sensasi tak pernah miss menonton Drama tersebut..setiap Episode memang penuh dan sarat dengan jokes yg betul2 kelakar..adakalanya sensasi geram dgn boss Opie..

Lakonan Elyana sebagai Opie,mantop habis..dia berbakat sgt2 la...pandai wat kelakar plak tue..dan Tajol pun kelakar sgt2..

Pendek kata rugila kalau korang tak layan drama nie...nie bukan post advertorial..nie mmg sensasi promote sbb betul2 best...

Terbaru Episode 12...Opie dpt semangat untuk kuruskan badan..hee..funny..



Layan kat youtube slow sikit..bila tgk kat Website gua sendiri,mmg laju loadingnyer..kira video x buffered terus smooth je...maybe sbb Gua menggunakan server besar.

Nak layan Drama nie..leh la gi jenguk kat sini

Drama Dunia Baru Reunion


Enjoysz!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-