Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, June 18, 2010

Video Lawak: JPJ dan Mat Rempit...kelakar sgt tengok dia menangis

Share









Hahahahaa..kelakr sgt2 tengok video nie..korang kene layan...
Adik sensasi yang berusia 11 tahun pun gelak terbahak2 tengok aksi Lelaki tue menangis dan merayu2 kat polis tue..

Tp kalau dah merayu mcm nie konfirm polis tue lepaskan punyer,ye lah kita yg tengok pun boleh rasa kesian...tehehe

last skali cuba tgk apa yg polis tue suruh dia buat...lawak jer..

layanzz

8 comments:

Anonymous said...

cube uolz tgk minit ke 2.36 to 2.38

awan tu nmpak mcm adew kalimah ALLAH

Anonymous said...

tak baik mengaibkan org wei!!!!!

Anonymous said...

boleh mengaibkan profesion orang yg berkenaan

Anonymous said...

kesian dye..nmpk cam innocent je..

Anonymous said...

a ah btol la...minit ke 2.36 to 2.38 ade awan yg mbntuk kalimah ALLAH..perasan x?

Anonymous said...

delete la video ni..xsampai aty aku tgk..mengaibkan org lain berdosa taw..delete la..

Anonymous said...

x kelakar pn..

Anonymous said...

Patut check btol2 mamat ni, ntah2 bawak brg, tu yg takut sgt tuh. takat lesen takde, takkan nak nangis camtu....tak bersungguh la wat keje polis/jpj nih. Biarkan la dia nak nangis, check je dulu semua bag, badan dan motor dia.

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-