Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, June 30, 2010

Trailer Filem Seram "Mantra" dan sinopsis( Ilmu hitam)

Share


SINOPSIS
"Mantra", sebuah filem bergenre seram ini menceritakan Muzir (Zul Suhpian) yang dianiaya oleh Hasbi (Hasnul Rahmat) demi melengkapkan ilmu hitamnya serta keinginan untuk mendapatkan isteri Muzir sehingga mengakibatkan Muzir meringkuk dalam penjara seumur hidup. Dalam penjara, Muzir berjaya mendapatkan ilmu hitam daripada Embah yang bakal dijatuhi dengan hukuman mati. Disebabkan bilik penjaranya dikunci dengan ayat-ayat serta kalimah suci Allah, maka Muzir tidak dapat melengkapkan ilmu hitamnya lantas mendapatkan pertolongan dari warden penjara iaitu Pak Long untuk memadamkan ayat dan kalimah suci Allah. Setelah ayat dan kalimah suci Allah berjaya dipadamkan, pelbagai peristiwa pelik berlaku akibat daripada perubahan ilmu hitam yang dituntut Muzir.

"Mantra" dilakonkan oleh Zul Suhpian (Handy Black), Hasnul Rahmat, Ana Dahlia, Azim, Hamdan Hj. Ramli, Mas Muharni dan ramai lagi.

Diterbitkan oleh MIG Production, "Mantra" akan ditayangkan di pawagam di seluruh Malaysia pada 15 Julai 2010.


Sensasi: mcm seramz jer....sensasi malas la nak tgk...layan komedi jer... :P ngan citer epik mcm prince of Persia...beshh

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-