Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, June 10, 2010

Tiz Zaqyah cuba merampas Jejai daripada Fasha Sandha dan pernah Goda Fizz Fairuz

Share







Sensasi: Sekarang nie kecoh tentang gossip Tiz Zaqyah cuba merampas Jejai daripada Fasha,kaki mabuk,ajak Jejai tido dengan dia,goda Fizz Fairuz...huhu..panas ~ Apa motif dia nak buat masalah mcm nie...? tp ye lah..tue la masalah bila org dah mabuk..memusnahkan diri sendiri saja...

layan gossip nie~



Pada mulanya memang fasha n pompuan ni berkawan baik. Pompuan ni la slalu yg nak buat baik ngan fasha. Rupa2nya ada udang sebalik batu. Berkawan tak ikhlas. U all also know since kejutan jejai naik helikopter kat pulau lang ari tu.. sah2 gempar satu malaya. Pompuan ni pun pasangla angan2 nak mengecapi benda yang sama, nak merasai kekayaan Jejai kot2 pasni jejai leh buat menda yang sama kat dia, so dia pun startla nak goda Jejai padahal dia tak tawu Jejai setia and cinta sangat2 kat Fasha. (too obvious). Kalo tak takkanla Jejai sanggup buat mcm kejutan mcm tu. Last2 bila Jejai tak layan dia buat wayang lain pulak.

Untuk pengetahuan korang, selain dari teman lelaki rakan baiknya yang disebut di atas, ada seorang lagi yang pernah menjadi mangsa artis perempuan ni. Orangnya ialah FIZ FAIRUZ Kekasih ALMY NADIA.. Dia pernah berkawan baik dgn Almy Nadia tp dia goda FIZ.. Perempuan ni pernah kol Fiz pukul 3 pagi, lebih dari 10 kali. Seperti apa yang Fasha tweet kat twitter dia tadi.



Dan SUMBER DARI ORANG2 PRODUCTION cakap, skang ne Almy Nadia memang bengang gile dgn pompuan ni, nak dengar nama pompuan ni pun dah tak boleh dah!! dah benci sangat!!

Ok noww.. i pun dah malas nak cite panjang.. i cuma nak bgtau sapa pompuan desperate yang dimaksudkan di atas.. Ingat2la, lepas ni janganla kita tertipu hanya kerana dia selalu membawa watak baik dalam drama tak semestinya kat luar pun dia mcm tu jugak. Enuff said!

That B**** is TIZ ZAQYAH ATAU NAMA SEBENARNYA SITI ZAQYAH... unbelivable?? believe it!!!!

So sekarang, kalo korang rasa masih ragu2 pasal menda ne, dipersilakan tanya dgn tuan punya badan sendiri iaitu Almy Nadia ATAU Fasha Sandha.

credits Babyridz


Baca sumber gossip ini dari harian metro dan Berita Harian klik sini..

11 comments:

Anonymous said...

baru orang rampas boyfreind....dah kecoh satu malaysia...klu dh jdi laki dia..agaknya...satu dunia kiamat kot..

Anonymous said...

aik..bukan fasha x ngaku ke jejai tu balak die???asal tetiber muncul isu rampas merampas ni...x paham tul la artis ni

Anonymous said...

baru jadi bofren dah kecoh pasal rampas....yg dia duk rampas laki org yg dah mmg hak milik org lain tu pandai lak wat muka bangang...

Anonymous said...

aku rasa camni..fasha rasa since jejai dah cherai nora danish, so jejai tu kira dah milik dia la,tapi pujian harus diberi pada tiz, kerana berani buat fasha rasa macamner nora danish rasa jejai dirampas..huhuh

Anonymous said...

Tahniah to tiz zaqyah..
Fasha..what u give u get back la...

Anonymous said...

setuju... what u give, u get back!!!!

Anonymous said...

setuju.. what u give u get back!!!!!

Anonymous said...

hahah...
fasha sando ney over r...da ase xckop fames keh smpi kes kocik pon mo jd beso...
blom jd laky da keco...
nora danish yg jd jande si jejai pon xkeco ko rmps laky die dulu to...
ayoyo...
keco ny keco skaly xkwen...
malu la wey.....wlupon ko xmalu rmps laky org....!!!

Anonymous said...

padan muke dengan fasha sandha...dulu dia buat nora danish... kalau dia x kacau jejai ngn nora danish dulu aku ingat diorg bahagia jek... tapi sbb betine (fasha sandha) yang mata duitan ni goda ex husband nora so dia pon bercerai!! aku mmg benci giler kalau dgr nama fasha sandha ni.. dah lah mulut mcm cilake...hati busuk mcm setan... pakai bomoh kuat boleh lah kau goda jantan sana sini!!! baru padan ngn muke kau !! maseh tak perasan lagi skrg duni bayar cash?? aku yakin jejai akan tinggal kan fasha sandha nanti... sbb fasha kan plastik!!! kalau kawen pon mesti tak bahagia...mcm mana nak bahagis kalau kawen sbb harta...!!!

Anonymous said...

fg

Anonymous said...

tiz zaqyah bukan ponpuan murahan mcm fasha

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-