Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 8, 2010

Tiga org adik beradik meninggal ,dlm kemalangan di Plaza tol,kerana kereta terbakar

Share
Sensasi: Aduhai..kesiannya..3 org beradik mati dlm kemalangan jalan raya,di Tol Plaza...Kesian dgn parent mereka yang kehilangan ketiga2 anak mudanya sekaligus..
umur masing2 masih remaja...

Baca kisah kemalangan ini
BUTTERWORTH: Tiga beradik dalam perjalan pulang maut ditempat kejadian apabila Proton Satria Neo yang dinaiki mereka terbakar selepas merempuh tembok penghadang laluan 'Touch & Go' Plaza Tol Sungai Dua arah utara pada jam 2.30 pagi tadi.

Mangsa, Azwari Aznal Nithia Azlan Nithiabalan, 20, Azwani Aznil Nithia, 22, dan Aztika Azrin, 14, mati di tempat kejadian.
Pemangku Pegawai Turus Trafik Pulau Pinang ASP, Ahmad Ezzely Razali, berkata Azwari yang memandu kenderaan itu dipercayai hilang kawalan dan terbabas sebelum merempuh tembok tol di lorong ketiga plaza itu.
"Kereta yang dinaiki tiga remaja dari Seberang Jaya itu terlanggar tembok tol keempat dan terbalik beberapa kali sebelum terbakar.

"Mereka dipercayai terperangkap dalam kereta semasa kebakaran dan mayat dikeluarkan oleh anggota bomba dan penyelamat selepas sejam kejadian," katanya.

Mayat tiga beradik itu di hantar ke Hospital Kepala Batas untuk bedah siasat.

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-