Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 8, 2010

Susan Boyle ,Pandangan sinis juri-juri American Got Talent berubah kepada terkedu dan terharu...

Share










Wow...Kisah Audition seorang wanita berumur 48 tahun yang sgt mengharukan...

Dah lama dah kisah nie..tp sensasi baru je tgk..sbb baru2 nie sensasi tgk American Got Talent,jd mcm minat la nak tgk pasal Susan Boyle yg digembar gemburkan..sbb juri2 dia sgt laser..especially laki tue..(bukan simon lg satu)

Susan Boyle,wanita yang berusia 48 tahun,join American Got Talent yang menjanjikan hadiah Wang tunai lumayan USD1mil.

Dia duduk di perkampungan ,tidak pernah berkahwin malah tidak pernah dicium lelaki katanya..

So bila susan memula naik atas stage,semua org memandang sinis gile2 dkt Susan,dan bersedia untuk "boooo" dan menggelakkan Susan..semua juri pun mcm sinis je..

Tapi sebaliknya..bila Susan mula bersuara menyanyi..Judges2 terngaga ,terkejut dgn kemerduan suara Susan Boyle,judges2 lelaki yang laser gila babeng dan suka menggelakkan peserta pun turut terharu ...Siap berdiri bersama2 penonton utk memberi penghormatan kepada Susan...

This jarang berlaku..and sgt best bila ditonton..

Saksikanlah Audtion pertama Susan Boyle..Dia kini dah feymes dan kaya~


Wajah Juri-Juri sgt sinis sebelum Susan menyanyi..



Penonton jugak sgt2 sinis menggelakkan Susan



Ketika Susan memula Menyayi..ternganga Juri yg cantek kat bwh nie

Ini dia Juri yang laser dan selalu kutuk peserta..bertepuk tangan bagai..






Akhir sekali semua penonton dan Juri berdiri...Best tgk situasi mcm nie~

hee layann~~

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-