Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 29, 2010

Raja Azmi mahu bersara jika "Anu dalam botol" tak mendapat sambutan

Share







arja Lee yang pakai baju putih,pastu Raja Azmi...mestila yg pakai baju hijau...dan dot3...sensasi tak kenal.. :P


Penerbit filem wanita kontroversi Raja Azmi membayangkan mahu bersara sekiranya filem terbaru terbitannya "...Dalam Botol" gagal mendapat tempat apabila dipasarkan di pawagam nanti.

"Kalau tak balik modal saya rasa mahu tarik diri daripada menerbit filem lagi," kata Raja Azmi semasa Che Li dan rakan-rakan media lain bertemunya baru-baru ini.

Sensasi:lor camne nie..filem belum tayang lagi dah bgtau nak bersara kalau filem rugi dan tak balik modal... Psst..dengar cerita Arja Lee pelakon dlm filem tersebut ada adegan bogel...Arja Lee dikatakan betul2 berbogel masa penggambaran,dan ada scene Arja Lee bogel tp dari belakang..nampak bontot jer ...isk2...

Raja Azmi ckp kans,dia memula suh Arja Lee tue pakai mcm G-string la utk adegan panas tue...dlm shower..tp si Arja ckp dia rasa janggal dan tak selesa...so Si
Raja Azmi nie bergurau la kata kalau mcm tue,you berlakon bogel terusla...then Raja Azmi terkejut bila Arja bersungguh2 setuju dan benar2 melakonkan scene itu dgn berbogel..duh...ingat hollywood ke haper...

So sapa2 diluar sana yg teringin tgk adegan panas itew..sile lah beratur beli tiket nanti yer..sensasi tak suke tengok aurat lelaki..kui kui..

1 comment:

SD said...

x akan lepas la shoot yg tu, mesti kena tapis punya.....kita kan Malaysia.....

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-