Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, June 24, 2010

Kes Perceraian Anne dengan Wafi bakal dijalankan secara tertutup kerana terlalu peribadi?

Share
permohonan Anne untuk mengesahkan lafaz cerai oleh Wafi terhadapnya akan diputuskan Mahkamah Rendah Syariah pada Jumaat ini (25 Jun 2010).

Walaubagaimanapun untuk sebutan pada Jumaat itu, Wafi telah memohon supaya prosiding itu dijalankan secara tertutup. Murai Batu diberitahu sebab-sebab Wafi mahu ia dilakukan secara tertutup kerana kes itu membabitkan beberapa isu peribadi.

Apapun, Anne sebelum ini pernah mendakwa dirinya telah diceraikan oleh suaminya sebanyak tiga kali itu dan mahkamah telah memutuskan bahawa h bahawa lafaz kali kedua dan ketiga oleh Wafi adalah lafaz yang jelas. Bagaimanapun, Murai Batu dapat tahu lafaz pertama Wafi masih perlu diteliti terlebih dahulu oleh mahkamah kerana ia membabitkan isu taklik.
Sensasi: dengar kata perkahwinan mereka nie sejak mula lagi byk pergolakan...antara cerita-cerita yang kurang menyenangkan kedengaran ialah seperti Wafi dikatan telah barkahwin lain,,,huhu...boleh pulak mcm tue??tp tue sume khabar angin sahaja..belum tau lagi kesahihannya....Anne kini hamil 4 bulan bagaimanapun kelihatan hepi dan Redha dengan perpisahan ini...Kalau ini adalah perceraian kali ke-tiga maknanya tiada lagi peluang untuk mereka kembali bersama...kesian anak2 mereka yang masih kecil kan...Apa apa pun cerita hangatnya kene tunggu sampai 25 June nie..jumaat la

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-