Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 15, 2010

Jimmy Shanley bertunang kerana sukakan parent Suhaila,selepas 5 bulan kenal

Share








Huhuhuh...Ceritanya..

kata Jimmy...Jimmy menafikan yang dia bertunang dgn suhaila sebab harta...

Menceritakan detik perkenalan dengan Cik Nursuhaila, Jimmy mengimbau kembali kenangan tahun 2006 ketika penggambaran Trek Selebriti di Genting Highlands manakala keluarga Nursuhaila sedang bercuti di kota keriangan itu. "Ketika itu Suhaila datang kepada saya dan ingin bergambar bersama. Kami berkenalan ketika itu namun hubungan kami mula serius apabila saya dijemput sendiri ibunya untuk datang membuat kejutan harijadi Suhaila yang ke-24 pada 31 Januari lepas.

selepas 4 tahun lepas Suhaila hambik gambar ngan Jimmy,tahun 2010 mak Suhaila panggil Jimmy utk dtg ke majlis harijadi Suhaila...mak aih..Panatik sungguh Suhaila kat Jimmy..sampai mak dier menjemput Jimmy utk anaknyer...

"Walaupun hubungan kami masih baru, tapi bila bersama dia dan keluarga, saya rasa seolah-olah telah lama mengenali mereka. Kami jarang dating berdua dan selalunya kami banyak habiskan masa bersama keluarga Suhaila. Parents dia happy go lucky dan boleh ngam dengan saya," ujarnya mengidam mengadakan majlis resepsi di Kelly Castle. kata Jimmy dia jarang keluar dgn Suhaila tp byk cerita pasal dia suka kat family si Suhaila nie..

Family Suhaila nie Jutawan and merupakan pengasas produk kecantikan Natasha..

cepat sgt lah nak bertunang kan..kata Jimmy dia bertunang bukan sebab harta Family Suhaila..tp tak disebutkan pulak sebab cinta ke ...tp sebab serasi dgn keluarga suhaila


Dulu Jimmy pernah bertunang dengan gadis yang bernama Normala Rahman,dan dikatakan putus tunang kerana Jimmy curang...

Tak keysah la..harap2 kali nie Jimmy dah Suhaila kekal hingga ke jinjang pelamin lah hendaknyer... :)

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-