Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 15, 2010

Gambar Zaman kanak-kanak artis popular Malaysia...dulu dan kini...

Share







Comelnyerrr si kecik nie kans...ini lah Diana Danielle masa kecik2...mcm mat salleh kans...rambut memang natural blonde taw..bukan celup2





Nie Diana Danielle bersama ibunya....Baby kalau mix blood mmg comel dan cantik




Nie pulak Fasha Sandha...kecik2 lagi dah nampak cantik nyer dia..dah besar jadi seorang yg sgt jelita~



nie lah Fasha Sanda...Mix melayu dengan mamak kot?daddy dier cam mamak2 sikit rupa nyer tak tau la if bukan...


Nie pulak Fahrin Ahmad..amboi sehat nyer dier....debab gitu..dah besar steady taw...jejaka melaya yg macho...




Nie pulak Gambar nana masa skolah rendah..hehehe..comel jer



Terkini Nana dah bergigi chantek dan vogue de vass



Nie tak lain tak bukan Dato' Siti..hehehe...dari kecik2 dah menjadi penghibur...tgk laki kat seblah siti tue..glemer laa..kihkih..

nie la Siti skrg nie..sapa la yang kata siti buat pembedahan plastik tue yeh..tak logik...sama sebijik sebijan je tgk,


Haa...korang tgk kat bwh nie..gadis Chantek idaman jejaka dan wanita2 melaya...Lisa Surihani..wah2..mak lisa sgt chantek hokays semasa muda...senyuman manisnya mcm lisa...so kita tahu lisa mewarisi kecantikan siapa...mak lisa kini dah bertudung dah :)


Lisa masa skolah..



Okey nie pulak Gambar Elly Mazlein masa remaja...ada perbezaan sedikit yeh wajah Elly disini..you ols perasan tak??

Tang hidung tue..dulu batang hidungnya lebar kans...tp now dah kuncup gitu...kelopak idung pun dah kecik.... ada cerita ceriti kata Elly Mazlein wat surgery,..ye kew??? nie u ol lah adili sendiri yeh..



Umie aida...dizaman skolah rendahnyer...




Atilia...hehehe...kecik2 muka inesen jer...baju pun sopan..



Wardina...masa kecik2...kening wardina lebih chantek skrg...




Alalalala comelnyer...nie adalah Tiz Zaqyah...muka kecik dgn dah besar sepesen..comel



Maya Karin..dari kanak2 dah nampak keletah aktif dier..kat mana nie eh..sume member kelas rambut blonde ajer..

dah besar dah bertukar jadi ikan ye...



Mak haih Ziana Zain zaman memuda dulu...agak malap disitu...hehehe.

zaman2 pakai anak tudung..hehe..dgn adiknyer anuar zain yg kontrol mata kuyu





Sape nie???Fafau.... :P




Nie la Syanie masa masih kurus lagi... hehe...Syanie masa kanak2...

1 comment:

Anonymous said...

pekehe??? smua tnda seru?

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-