Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, June 23, 2010

Fizz Fairuz minta Fasha Jangan kaitkan nama nya dlm Kes Tiz Zaqyah

Share








Sensasi:Ala...kecoh jer mamat nie...rasa nya only once jer Fasha tulis pasal benda nie..tue pun kat dalam Twitter nyer,masa tue dia tengah bengang bila "kwn makan kwn"..yer la Tiz Zaqyah nie rapat dgn Fasha ,slalu ajak Fasha hang out sume and sllau nak join Fasha tup2 blkg Fasha ajak lak boyfriend dier kuar berdua-duaan...Sebagai perempuan mestilah rasa mcm nak shout kat the whole world kans...bila kwn sendiri buat mcm tue,.,..


dan dalam twitter Fasha tak sebut pun nama Fizz Fairuz,..dia just ckp Almy Nadia pun bengang Tiz calling2 her boyfren pukul 3 pagi... So Fizz kalau nak kecoh2 gi la tegor ur girlfren yang marah2 dan gtau org yg Tiz kacau you..

actually Almy Nadia sendiri pernah ckp dlm majalah hiburan tentang artis baru yang cuba merampas kekasihnya...cuma dia tak sebut lah Tiz Zaqyah dlm magazine tue....magazine apa yeh sensasi baca..samada URTV atau mangga la...huhuhu


mcm nak back up Tiz la plak si Fizz nie kans..atau dia yang nakkan publisiti murahan untuk filem Nur Kaseh itew... Mungkin dia takmau bermasam muka dengan Tiz nanti,maklumla masing2 sedang menjayakan Filem tue,karang tak laku dia jugak yang rugi..

apa-apa pun komen sensasi la..tak payah la nak kecoh sgt "warning" bagai kat Fasha...suh la Almy senyap2 bila bf dia diganggu..kan senang?! tak lah Fasha tahu ttg hal ni..

P/S:kalau sensasi la jadi Almy mesti sensasi cam bengang la..hey why you nak back up2 sgt Tizz..you de feeling2 ker?haha..amok2..



anyway nie dia berita tentang Fizz Fairuz Warning Fasha

BERANG tidak mahu dikaitkan dengan agenda peribadi Fasha Sanda, pelakon lelaki drama Nur Kasih, Fizz Fairus memberi amaran kepada pelakon wanita itu supaya tidak mengaitkannya dengan sebarang cerita yang bukan-bukan melibatkan Tiz Zaqyah.

"Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain.

"Saya ingatkan dia agar jangan kaitkan lagi nama saya dalam agenda peribadinya itu," katanya yang ditemui pada Majlis Doa Selamat Filem Nur Kasih di sini.

Fizz (gambar) masih membawakan watak yang sama untuk filem Nur Kasih.

Dia berkata demikian ketika ditanya tentang namanya yang dikaitkan dalam kenyataan kontroversi Fasha baru-baru ini yang kononnya dia dikatakan turut diganggu oleh Tizz sehingga menimbulkan kemarahan kekasihnya Almy Nadia.

Barisan artis yang bakal menjayakan filem Nur Kasih.

Fizz yang menafikannya menganggap perkara tersebut sebagai publisiti murahan kepada filem Nur Kasih.

"Kami dah macam adik-beradik tiada istilah maksud kacau, mungkin ada dia telefon saya tapi atas hal lain dan bukan sebab untuk mengoda saya.

"Saya tidak faham apa motif untuk dia bagi kenyataan begitu. Kami tak mahu ambil tahu perkara tersebut dan menganggapnya sebagai publisiti murahan," jelasnya.

Bagaimanapun, Fizz memberitahu dia tidak mahu perkara ini terus mengaitkan namanya sehingga disalah anggap oleh masyarakat.

"Saya tak mahu perkara ini dibesar-besarkan dan kaitkan nama saya. Saya tidak mahu masyarakat salah anggap tentang saya dan Tizz," tegasnya.

Penggambaran filem berkenaan bermula 20 Jun lalu akan dilakukan di sekitar Kuala Lumpur, Jordan dan Kuala Selangor dan dijangka ditayangkan pada akhir tahun hadapan.

Dalam masa yang sama, dia juga terbabit dengan sebuah telemovie bersama Rosyam Nor berjudul Bicara Dari Tuhan yang dijadualkan ditayangkan pada Aidilfitri tahun ini.

4 comments:

Anonymous said...

ala...sensasi ni mcm berat sebelah je... lapor dah la...takyah la prejudis

Anonymous said...

ha ah la sejak dulu lagi bila cerita pasal fasha jer nampak sangat berat sebelah fasha..profesional lah sikit

Anonymous said...

setuju setuju !

Anonymous said...

haha. Biased!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-