Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, June 21, 2010

Fesyen Bertudung Sheila Majid yang tak berapa digemari sensasi

Share








takda pa yang nak digossipkan disini..just sensasi tak menggemari fesyen bertudung Diva Sheila Majid nie...tak berapa nak jelita la style ini :P

4 comments:

Anonymous said...

at least shiela pakai tudung tak la separuh2 mcm siti nurhaliza! apa,jelita ke fesyen tudung siti!

Anonymous said...

CT ni wat malu je la mule2 ok lg tudung die hampir tertutup lame2 trus nmpk jambul depan pirahhhh...
pakai tudung ni nkn untuk fesyen n cantik ye,,,tp kena paham knape anda pakai tudung...jgn la persendakan "TUDUNG"...sedih la melihat keadaan ni..igtkan makin lame makin bagus rupenyer hampeh je

lemoc b0NgoK said...

at least siti tergerak hati nak bertudung wal0pun sket2..tapi aku rasa die wat sebab peminat bukan sebab allah

Anonymous said...

ok apa,bkn nampak rambut mcm sesetengah mak datin tu..nampak rambut!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-