Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, June 29, 2010

Datuk K, liat bayar saman JPJ sampai tertunggak RM12,100 ??

Share








Sensasi godek2 encik Google tadi..pastu terjumpa la benda alah nie..pasal Datuk K punya saman JPJ setakat ini...hamboi,,.nie bukan takat jaga tepi kain lagi nie dah mcm masuk bwh kain pelikat Datuk K skali,,hehe....

tapi takpe layankan jer..maklumlah org glemer dengan duit yang melimpah ruah..dulu Dato' Siti punya saman yang digeledah para blogger skrg Datuk K pulak,,nie sume gara-gara Datuk K beli Plat number RM65k tp tak bayar saman sejak 2008 sebanyak RM12k..

Tp sensasi musykil la jugak,..,sebagai seorang pemandu berhemah (kononnyer) ..setahu sensasi kalau tak bayar saman JPJ tak boleh renew Lesen,road tax dan insurans....peliklah...

camno nie..konpius den..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-