Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, June 7, 2010

Adakah ini cerita sebenar disebalik kisah "keguguran bayi 7 bulan" Dynas Mohktar?

Share








Sensasi : Ooo ooh.. Panas Panas...mengikut cerita seseorang yang dikatakan mempunyai pertalian bau2 bachang dgn doktor di hospital yg merawat artis tersebut. Sila baca gosip ringkas dibawah yang ditulis penuh emosi oleh seseorang..

Mengikut clue2 yang diberi..Bolehlah dikatakan artis tersebut adalah Dynas Mokhtar.. Sebabnya masa Dynas sepatutnya menerima anugerah,(tak igt anugerah apa) Dynas tak hadir kerana dikatakan keguguran bayi 7 bulan..

semua pakat2 bersedih dan simpati dgn keadaan yg berlaku..masuk sana sini kecoh,keguguran baby 7 bulan..


tp mengikut kisah seseorang ini..bayi itu tidak sempurna sifatnya...kesiannyee...ikutilah cerita gosip panas...oleh seseorang!


gossip ringkas..
artis perempuan..award- winning artiste 1 or 2 years back... she looks nice...claimed melayu campur apa entah, claimed islam..dah kawen dan dah beranak... mula2 org igt she lost the baby due to medical illness.. so ramai laa yang kesian bagai, ucap takziah sana sini.. even tru mukabuka..

tapi i korek punya korek, she terminated her 7 months plus plus pregnancy becuase of congenital anomalies sustained by the baby secondarily to alcohol consumption in early pregnancy period..kes tonggang arak, anak cacat beb!!!!

after terminated the baby she didn't even want to look at the baby..for god sake, tak boleh terima laa kononnya ( holy shits!).. the hubby wanted the hospital party to manage everything regarding mandi mayat and kapan, sungguh dajal kan.. luckily the hospital refused..

" encik.. ini anak encik!takkan kami yang kena buat?" kata seorang stuff nurse..

" oh ye ke? tak boleh eh?" replied the husband..

event terminating the baby occurred at a very high class private hospital.. ada bau2 minyak sikit hospital tu.. i believe the obstetrician that did the termination had broken the medico-legal rules... case remains top secret..celaka to the dr as well..

so main concern: buang karen jeh segala simpati dan ucapan takziah segala yang pernah dicurahkan oleh ramai.. propa je tuh! kita tertipu! menyesal bagi simpati!


soalan: sila teka siapakah artis wanita yang telah melakukan perbuatan durjana, tetapi masyakarakat telah salah menghulurkan simpati kepadanya..


siapa yang telah menipu kita semua tuh!!

5 comments:

aren said...

omg! dun drink n drive! haha

Jue said...

ya Allah.. smp hati dia bt camtu..

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

salam singgah dari gengblogger for 1st timer.. :d emmmm boleh cayer ke citer nieh..? emmmm apa pun moga apa yang berlaku dijadikan sempadan..
tapi part buang anak tuh dah umur 7month mcm tak berhati perut la pulak... c

Anonymous said...

boleh cayer ke citer ni??
lau betul congenital abnormalities, xkn la 7bulan br detect n baru nk gugur..huh...

lemoc b0NgoK said...

jangan membabi buta je caye kan semua gosip..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-