Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, May 21, 2010

Umie Aida sangat langsing selepas menjalani rawatan Cold Wrap untuk pelangsingan

Share










okey kalau ada duit takda apa yang mustahill.dengan tidur sahaja dan diurut dengan gel sejuk dan bungkus mcm mummia,..dan tidur sahaja ,kini Umie Aida mampu menjadi begitu langsing you..tengok la..

Tp make up umie kat sini dengan rambut tue mcm tak seswai la...

Ada macam singa pun ader....

Aumm..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-