Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, May 28, 2010

Gadis Kurang Upaya Mangsa Rogol Bapa di tempatkan di JKM

ShareSensasi:huuu...kalau ada baca surat khabar semalam pastinya u ol tau story ini...Tentang seorang remaja 15 tahun yang lumpuh dan bisu dirogol bapanya sejak bertahun tahun yang lalu...

Aktiviti ini dilakukan oleh bapa mangsa yang kononnya dikatakan warak dan baik dan selalu ke masjid..ish3...dilakukan setiap kali sebelum bapa mangsa memandikan mangsa..

Satu hari budak perempuan tue demam,family die bawak la ke hospital..tetiba doktor check dia disahkan mengandung...Abang mangsa mengamuk sakan dan bergaduh besar dgn bapanya...then bapak dia melarikan diri sebab takut disakiti anak lelakinya..dan abangnye mendesak mak nya untuk membuat report polis...mula-mula mak dia tak nak..tapi abg dia berkeras jugak2..soo ,buatla polis report..

mangsa dikatakan mengandung diluar rahim,jadi kene segera melakukan pembedahan..check2 skali lagi..rupa-rupanya mangsa tak mengandung..haha..pelik..
maybe kandungan tergugur dengan sendiri kot..benda mcm nie tak mustahil..KUALA TERENGGANU: Gadis kurang upaya berusia 15 tahun yang menjadi mangsa kerakusan nafsu bapanya sendiri kini ditempatkan di bawah penjagaan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) di Pusat Taman Sinar Harapan di Bukit Besar, di sini.

Pengarah JKM Terengganu, Zuhaimi Omar berkata, pihaknya sudah mendapat perintah mahkamah untuk menempatkan gadis yang lumpuh dan bisu itu selama sebulan di pusat berkenaan.

“JKM akan menjaga gadis berkenaan di sini untuk rawatan dan pemulihan lanjut dalam tempoh ditetapkan. Selepas itu, kita akan berbincang dengan keluarga mangsa sama ada gadis itu akan terus ditempatkan di sini atau dihantar pulang kepada keluarganya,” katanya ketika dihubungi semalam.

1 comment:

Anonymous said...

ectopic pregancy..spountaneous ruptured.

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-