Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, May 19, 2010

Bahana Poligami tanpa kebenaran: Bung Mokhtar didesak letak jawatan

Share
Sekumpulan 15 wanita mewakili Kumpulan Tindakan Bersama untuk Persamaan Jantina (JAG) berkumpul di hadapan Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Kuala Lumpur bagi mendesak Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Mokhtar meletakkan jawatannya itu kerana telah memberi contoh yang buruk kepada masyarakat. Dalam bantahan secara aman itu, mereka berkata bahawa Bung telah menunjukkan teladan yang buruk dan menuntut agar beliau meletakkan jawatannya sebagai Ahli Parlimen.

Bung dan isteri keduanya aktres Zizie Izette A Samad mengaku bersalah pada 20 April lalu kerana melakukan poligami tanpa persetujuan mahkamah. Pasangan tersebut telah diikat jamin sebanyak RM500 setiap seorang dengan seorang penjamin. Lima lelaki yang terlibat termasuk tiga adik- beradik Zizie yang juga mengaku bersalah di mahkamah yang sama kerana bersubahat. Zizie dan Bung berkahwin pada 16 Disember tahun lalu di Tman Melati.

Sensasi:huhuhu...punyalah masalah..kahwin kat Siam pun masalah..tp kena denda RM500 je..kahwin kat Malaysia pun salah,kalau poligami tanpa kebenaran..huhu..yang paling masalah sebab bung nie org politik..now,dah kene penjara sebulan..dpt pulak title "banduan"..ish3...so lelaki2 diluar sana...jaga-jaga!!

2 comments:

Anonymous said...

Bikin malu penduduk kinabatangan saja

Anonymous said...

oklah tu.... tau nyer bung tu kena tangkap khalwat ker... zina ker... lagi memalukan...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-