Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, May 19, 2010

Anne Ngasri diceraikan kali "ketiga" oleh suaminya dalam keadaan mengandung 2 bulan

Share


KUALA LUMPUR: Mahkamah Rendah Syariah di sini menetapkan tarikh 14 Jun ini bagi aktres, Ngasriah Ngasri, 26, menfailkan pembelaan kes pengesahan penceraiannya dengan Abdul Wafi Hassan, 29.

Abdul Wafi melafazkan cerai pada 25 Mac lalu, pukul 11.20 pagi di rumahnya dengan lafaz 'Aku ceraikan Anne'. Plaintif iaitu Anne ketika itu mengandung dua bulan.

Sebelum ini, Abdul Wafi pernah melafazkan cerai dua kali, bagaimanapun tidak di failkan di mahkamah.

Menurut peguam mewakili Anne, Mohd Hamidullah Che Hassan, mahkamah telah menetapkan tarikh sebutan tersebut bagi membolehkan mereka menfailkan pembelaan tersebut.

"Hari ini kami memohon untuk menfailkan pembelaan terhadap kes pengesahan lafaz cerai Anne dan mahkamah telah menetapkan tarikh 14 Jun bagi memebolehkan kami menfailkan pembelaan tersebut," ujarnya.

Difahamkan juga, Anne dan Wafi telah tinggal berasingan sejak cerai dilafazkan.

Bagaimanapun, Anne ketika ditemui diluar mahkamah enggan memberi sebarang komen.

Anne mendirikan rumah tangga bersama Abdul Wafi pada 26 Mei 2006 pada usia 22 tahun dan dikurniakan dua cahaya mata.

Sensasi:huu sebelum nie dah diceraikan dua kali tapi tak masuk mahkamah..now dah kali ketiga...iaitu talak penghabisan..maknanya dah tak boleh rujuk lagi mereka berdua lepas nie,melainkan Anne berkahwin dgn lelaki lain,then bercerai barulah boleh nikah balik dgn wafi..huhuhu...dahla anne tgh pregnant lagi...kesian..nampaknya begitu mudah lafaz cerai oleh insan bernama Wafi..Anne masih muda semoga dia tabah dan mendapat suami yg lebih baek..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-