Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, April 15, 2010

Trailer Filem Lagenda Budak Setan..Adaptasi dari Novel Paling best ...Tapi trailer nie spoil la..

Share









Haaaa..Zaman Sensasi skolah dulu...Novel Kegemaran mestilah Novel2 hasil karya Ahadiat Akasyah...Especially Novel "Lagenda Budak Setan" pastu disusuli pulak dgn "Katrina" (sambungan Novel Lagenda Budak Setan...


melalui yg sensasi baca dlm novel
Kisah dier ttg seorang lelaki (kasyah) yang bencikan perempuan pada awalnye,nakal,hensem,bijak,berkarisma then dia jatuh cinta yang teramat-amat dgn Ayu...Pelajar baru kat skolah dier...masa tue dier form 3 ayu form 1 atau 2 kot..(tp dlm filem nie besar panjang nyer kalau baru form 3~farid kamil..hehe

Then belakulah konflik dan halangan cinta sejoli nie..

Tengok Trailer nie mcm best kan?

Kenapa trailer nie spoil???sebab trailer nie dah menceritakan babak2 klimaks(utama) dlm novel cthnya part Ayu Acident la..ayu kahwin dgn org lain la..
and mostly dlm trailer nie menceritrakan dari awal sampai akhir novel..ceh ceh tak suspen la gitu...

Tp wpun begitu semua org gyg pernah baca novel best nie mesti nak tgk kat wayang...percayalah...sbb nak tgk mcm mana Farid Kamil dgn Lisa Surihani membawa watak Bidadari dan Bidadara Dunia...iaitu Kasyah dan Ayu...

Fazura jadi Katrina????alaaa tak besttt...kalau Diana Danielle jadi Katrina barulah seswai...

Bagi yang belum membaca novel nie...saksikan Filem Lagenda Budak Setan Dipawagam...

Harap2 best dan gempak mcm novel la...




Tentang Novel ini
Membuai jiwa, meruntun perasaan, mengundang ceria segala suka duka terhimpun di sini. adakah senyuman yang tercipta atau airmata kesudahannya? hanya Tuhan yang menentukan segalanya. . . Lebih satu dekad Kasyah mencipta cinta. Dari lelaki yang tak pernah kenal erti kasih sayang. . . dia menjadi pencinta agung. Dia tabah mengharungi apa saja. . . demi sumpahnya mencintai ayu sehingga ke akhir hayat. Setulus manakah agaknya cinta seorang lelaki yang pernah dilabelkan sebagai budak setan kerana kenakalannya di zaman persekolahan? Namun, berjayakah dia menyunting Ayu menjadi permaisurinya? Akan bahagiakah dia? Mampukah dibuktikan pada dunia. . . cinta adalah segala-galanya! Cuma Ayu yang punyai jawapan itu. Dan, Allah sebagai penentu! Dan, siapakah pula Katerina?

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-