Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Thursday, April 8, 2010

Santai: kisah pramugari yang terlampau....

Share









Saloma = stewardess yang terlampau tensen, Pax = Penumpang



saloma: kambin, ikan, pasta?

pax: urmm.. ayam ada?

saloma: libas tray laju2 kat kepala pax.



saloma: teh, kopi, hot choc?

pax: cappucino ada?

saloma: siram kepala pax dengan kopi.



saloma: sandwich ayam dengan salad.. atau sandwich mushroom dengan cheese?

pax: nak sandwich ayam dengan cheese?

saloma: hempuk kepala pax kat screen IFE.



saloma: bar service..

pax: ada beer?

saloma: amstel light, heineken, bittburger?

pax: carlsberg?

saloma: baling kepala pax dengan botol cognac.



pax: boleh smoking?

saloma: tak boleh

pax: alah, boleh lah.. please??

saloma: bukak pintu, campak pax keluar from 40000ft. enjoy ur ciggies!



pax: anak saya nangis lah.. saya nak tido pun tak boleh..

saloma: so?

pax: boleh tak kamu tengok2 sekejap?

saloma: im not ur nanny.

pax: please?

saloma: bawak budak pergi belakang, letak kat toilet bowl dan flush. suck babeh, suck!



pax: tau tak kita kat mana sekarang?

saloma: kamu boleh check kat IFE, flight track.

pax: yeah saya tahu. tapi saya tanya kamu, tahu tak kita kat mana sekarang ni?

saloma: dalam aircraft. baling remote control kat kepala pax.



pax: saya ada connecting flight kejap lagi.. pergi new york. tahu tak gate berapa?

saloma: nanti sampai, refer ground staff.

pax: tapi saya taknak buang masa. saya nak terus pergi..

saloma: bukak pintu, campak pax keluar. saya taknak buang masa kamu.



captain: tuan2 dan puan2. ini captain Z bercakap. sekarang kita di cruising altitude 37,000 ft..

pax: kamu tahu captain tipu? jam saya cakap tak sampai pun 37,000..

saloma: tengok je pax, mata tak berkedip.

pax: nanti kamu cakap kat captain ye..

saloma: bukak pintu, campak pax keluar. sama tak altitude sekarang?



pax: ding! (call button)

saloma: yes?

pax: eh, takde pape.

1min..

pax: ding!

saloma: yes?

pax: takde pape. haha. dia ada bunyi dengan lampu.

1min..

pax: ding!

saloma: boleh saya tolong?

pax: kalau saya tekan ni saya panggil kamu eh?

saloma: kamu ni 1st time naik kapal terbang eh?



No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-