Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, April 6, 2010

Kata-kata Terakhir Din Beramboi seolah-olah dia tahu Ajalnya sudah dekat

ShareArwah Din Beramboi sebelum meninggal dunia telah menulis kata-kata yang menunjukkan seolah-olah dia mengetahui yang masanya telah tiba di Twitter.

1. Sesapa nak ganti aku tahun depan… Dah tak larat lagi nak buat kelakar sebab nak berumur. Nak beribadah pulak rasanya…

2. Tanda-tanda ajal mula-mula bahagian kaki berasa kebas-kebas kemudian beransur-ansur ke bahagian atas hingga ke nafas dan keluar selamanya… Aku insaf!!!

dalam satu interview bersama Utusan Malaysia, arwah Din Beramboi telah mengeluarkan kata-kata di bawah:-


Saya rasa kini saya boleh berbangga dengan konsep lawak jenaka yang saya ketengahkan. Esok atau lusa kalau saya sudah meninggal dunia, mungkin orang akan ingat dengan konsep lawak yang sebegini. Saya akan teruskan karier saya ini selagi ada umur dan kesihatan yang baik. Ini kerana, urusan esok, lusa dan hari hari seterusnya adalah perkara-perkara ghaib yang hanya Allah sahaja yang tahu..Selain itu semasa di hospital..Din Beramboi sempat berjenaka dgn menyatakan bahawa mereka semua bolehlah bergambar dengan artis-artis yang dtg menziarah beliau selepas beliau meninggal..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-