Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Tuesday, April 13, 2010

Awan Dania adalah siri yang meniru sebijik Drama Jepun Attention Please??

Share







Pernah tak tgk cerita Awan Dania..Yang dibintangi oleh Scha Al yahya yang comel..
Haa sensasi dgr cerita yang Drama Awan Dania diadaptasi sebijik daripada drama jepun yang bertajuk Attention Please...

Haa tak dpt la nak dipastikan kesahihannya ,sebab sensasi pun bukan slalu menonton awan Dania..and citer Attention Please nie pun sensasi tak pernah tonton..nie adalah cerita yang dibagitau kat sensasi jer..saja share ngan korang ...

Al kisah Attention Please nie ialah berkisarkan seorang Tomboy comel yang menjadi Pramugari..







P/S:ada satu siri drama tentang 4 sekawan remaja sekolah yang comel-comel...Scha masih mengekalkan imej tomboy,Marsha pun ader...best sgt siri tue tajuk dia..K.I.T.A carefree ...kat Astro Ria...

7 comments:

D. Paul said...

aku dah lama dah tahu kes ni. memang sebijik dari segi idea.cuma awan dania ni diolah lagi. idea yg sama adalah sorang girl ala2 tomboy nak menjadi pramugari. mula2 cite awan dania tayang kat tv,aku n sis aku nyampah jugak coz tiru idea cite attention pls.tapi memandangkan cite tu tiru idea je n pastu diolah lagi,boleh gakla aku terima.mula2 je byk same,pastu dah tak same sangatla. for sensasi,korang patut try tgk attention pls...berbaloi2...haha..

Anonymous said...

Kiter penah tengok citer Attention Please tu..mmg sebijik pun..huhu..

Anonymous said...

a ah la cam cerita tu...tapi bagus nya cerita tu...skirt dia lebih panjang...hehe:)ahaks..

KaKaRoTi said...

yeke korang..ada betui ka??
tapi best gak layan cite awan dania..hua3x







blogku.amir-fahmi.com

KaKaRoTi said...

yeke korang...ada betui ka??
tapi papehal pun..aku layan gak awan dania...syok gak woo~~~

Anonymous said...

Berkenaan drama siri K.I.T.A pula. Kenapalah amik Marsha.. muka dia nampak tua untuk jadi budak sekolah.

Anonymous said...

iyee ke...???
kecewanye.. haha..
layan attention pls je..
xtau lak awan dania cani.
sbb sekelilg ramai minat cite tu.
kah kah.. nasib bek ak xlayan.
hampeh nye cite melayu!

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-