Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, April 28, 2010

Amylea Rasa Kelakar ada Blog hiburan kata Dia Lupa Daratan

Share









Sensasi:Ceh jangankan Amylea ,Sensasi pun rasa blog hiburan tue byk menjatuhkan artis..Dahla tak kaji semuanya dulu Kes Aril mengamuk sbb Blog tue tulis Gosip yang salah ,pastu biadap pulak tue...haiyya..

Al-Kisah nyer Amylea dikatakan Lupa Daratan sebab dia join Fan Page Facebook "KELAB ANTI AF" dengan beberapa lagi Page yg membenci AF.

Tp sebenarnya Amylea cuma nak skodeng je apa yg ditulis dlm page tue..biasalah..kita pun kdg2 join page itu ini sebab curious kan..

Blog tue pun menyatakan kebencian pemilik blog tue yang kononnya membenci AF..


Bagi Sensasi,Kenapa nak benci Program-program mcm nie,sekurang-kurangnya program sebegini dpt membantu mereka yang berbakat untuk memajukan diri .sebagai platform terutama ada yang dtg dari keluarga susah..Batu Loncatan la jugak.Samada suka atau tidak,itu adalah persepsi Individu..

Tp tak perlulah bongkak sgt kot nak kata u ol benci dis thing benci dat thing..Tp itu hak individulah,just sensasi rasa annoying giler perangai org2 bongkak nie..huhu



Saya Tak Rasa Bersalah - Amylea Azizan
Itulah statement terbaru dari Amylea Azizan atau lebih dikenali dengan Amylea AF3. Baru-baru ni agak kecoh di beberape blog hiburan dengan entry yang mengatakan Amylea dah lupa diri gara-gara si Amylea join beberape group "ANTI AF" di laman social Facebook.

Namun hakikat sebenarnye, Amylea tidak lupa diri & tidak punyai sebarang niat untuk meng-ANTI-kan rancangan Akademi Fantasia yang telah melonjakkan namanye di persada seni tanah air.
Menurut di laman fanpage Amylea di facebook, Amylea bagi statement yang dia hanya join group itu untuk tujuan meng-skodeng & ingin membaca perspective group itu sahaja.

Haha nasib baik Amylea bagi statement cepat-cepat sebelum nasi jadi bubur & membasikan hubungannya dia rancangan sensasi itu. Kepada media-bloggers di luar sana, jangan cepat melatah yea. Rilex dulu hehe...


P/s: sowie sbb posting nie mcm emo..kan???rase annoying dgn diri sendiri plak..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-