Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, March 1, 2010

Wajah Megan Fox Dalam yearbook Picture...nerd je

Share








Ok mari kite kenali serba sedikit tentang Megan Fox nie..the Sexiest woman alive?
Entah kenapa all guys sume nak Megan Fox ..megan Fox…huhuhu..
Megan Fox dilahirkan pada 16 May 1986…tahun rimau tuh…
Dia ada sorang kakak,Mak ngan ayah dah bercerai sejak dia masih kecik,dan dia dibesarkan oleh mak dan ayah tirinya dengan cara hidup yg tegas.Dia juga tak dibenarkan utk memiliki boyfren…dia tinggal bersama ibunya sehinggalah dia mampu menyara diri sendiri…skrg dah kaya raya dah..

Megan memberitahu sensasi (ceh konon2)bahawa semasa bersekolah dulu,dia sering dibuli dan dipersenda rakan2..dia selalu menhabiskan masa makan tengahari di dalam Bilik air/jamban utk mengelakkan dilontar dgn paket sos tomato..Kata Megan masalahnya bukan sebab paras rupa..tp sebab “ dia selalu lebih mudah mesra dengan lelaki” atau simple lg,guys favourite gurl @ school la..,juga sebab kdg2 Megan Fox terkacau Bf org dan jugak bergaul dgn org2 yg x sepatutnya.

Megan juga cakap kat sensasi,Dia tak pernah fofular kat skolah menengah/high school ,”semua org bencikan saya,saya disisih,kwn2 saya semuanya lelaki,sy ada perwatakan yg kasar dan agak tomboy,rakan2 perempuan tak suka dgn sikap sy yg sebegitu.sy Cuma pernah ada sorang kwn perempuan yg baik seumur hidup sy .Dia juga menekankan bahawa dia benci alam persekolahannya,dan tidak percaya akan pembelajaran secara formal.
P/S: Megan Fox pernah cuba bunuh diri dan pernah dimasukkan ke hospital mental skjp kerana mengalami tekanan jiwa yg mendalam semasa alam persekolahan..ish3..dasyat nyer…cian

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-