Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Monday, March 15, 2010

Risalah "Saiful tidak diliwat" disebarkan,ahli PKR ditahan

Share










Dua anggota Angkatan Muda Keadilan (AMK) Gombak ditahan polis kerana mengedarkan risalah yang mendakwa laporan perubatan Hospital Kuala Lumpur dan Pusrawi bahawa Mohd Saiful Bukhari Azlan tidak diliwat.


Menurut timbalan ketua AMK Gombak, Zainol Abidin Mohamed, kedua-dua ahlinya, - Muhammad Hafiz Bidin dan Arie Yudistira Ishaq Arifin Fadli ditahan di Masjid Al-Ridwan Ulu Klang sebelum solat Jumaat oleh dua anggota polis.

Zainol Abidin berkata kedua-dua mereka kemudiannya dibawa ke balai polis Taman Melawati sebelum dihantar ke ibupejabat polis daerah Ampang, Taman Dagang.

Menurut Zainol Abidin, pada taklimat khas malam semalam oleh setiausaha agung PKR, Saifuddin Nasution, ahli PKR diarahkan mengedarkan risalah tersebut ke masjid-masjid sekitar Gombak.

"Arahan adalah supaya 10,000 risalah diedarkan di 10 masjid di Gombak. Di setiap masjid, kami tempatkan dua petugas," katanya.

Zainol Abidin (kanan) berkata kedua-dua Muhammad Hafiz (bawah, berbaju jingga) dan Arie Yudistira (bawah, berbaju hijau) sempat mengedarkan lebih 500 risalah itu manakala selebihnya dirampas polis.

Sementara itu, ketika dihubungi, Zainol Abidin berkata kedua-dua mereka dibebaskan pada jam 6.25 petang ini selepas ditahan kira-kira empat jam.

"Mereka dijamin lisan oleh pihak polis. Mereka dikehendaki melaporkan diri semula kepada polis pada 26 Mac ini di balai polis Bukit Indah, Ampang," katanya.

Turut hadir di IPD Ampang ialah bekas pengerusi Gerak Anti Rasuah, Mohd Nazri Yunus dan ketua AMK Selangor, Khairul Anuar Ahmad Zainuddin.

Anwar, 63, dituduh meliwat bekas pembantu peribadinya Mohd Saiful Bukhari Azlan, 25, di Unit 11-5-1 Kondominium Desa Damansara, Jalan Setiakasih, Bukit Damansara, antara 3.01 petang dan 4.30 petang pada 26 Jun 2008.

Dia didakwa mengikut Seksyen 377B Kanun Keseksaan dan boleh dihukum penjara sehingga 20 tahun dan disebat jika disabit kesalahan.


Sebelum ini, Dr Mohd Osman Abdul Hamid dari Hospital Pusrawi yang memeriksa Mohd Saiful Bukhari Azlan, mempertahankan hasil pemeriksaannya yang tidak menemui sebarang bukti yang menunjukkan Mohd Saiful telah diliwat.


Beberapa video berkaitan yg sensasi ushar2 jew..

Video pengakuan doktor tersebut..tp doktor nie mcm tergagap2 dan takut2 jer...apa hal?huhuh,tension tgk..



Sensasi sbnrnye tatau la nak ckp mcm mana..yg bermain difikiran sensasi ialah..adakah saiful nie mungkin dia tidak diliwat secara paksa..mungkinkah dua2 rela..atas sebab dijanjikan sesuatu yg saiful suka..then bila janji x ditunaikan,dia pun buatlah report kononnya anwar meliwat dia..bukan apa,sebab saiful pernah ckp dia pernah diliwat berkali2 sblm itu..tp before that dia x buat report pun??..pastu yg kelakarnyer,cara saiful diliwat kat kondo tue,nampak sgt dia tak melawan,siap mandi dan pakai towel..haha...adakah dia rela,lepas tue dia sabotaj?..kenapa dia berani nak buat report kata dia diliwat,..nie cume lah perkara yg bermain di fikiran sensasi....

sebab secara logik,kalau anwar x meliwat si sepol nie,berani sgt ke dia sampai buat report,kecoh semelaya,bersumpah laknat,padahal dia masih hingusan...awal dua plohan..

kalau kata anwar liwat secara paksa,tak mungkin si sepol nie sanggup suakan bontot dier camtue jer..cam pelik ,org pun mempertikaikan kenapa dia x melawan..melainkan dia rela..sebab kesan trauma pun takda kan..mcm mana nak trauma kalau rela..sama la mcm kes rogol ngan kes rela..kalau rela,takkan ada kesan koyakkan..mana lah tau maybe anwar x kotakan janji jd si sepol nie pun bengang dan buat report diliwat...

yelah sebab mengikut yg sensasi dgr pun,wpun si sepol nie jawatan x tggi..tp diberi mcm2 hadiah,siap dpt opis sendiri lg...anwar mcm syg sgt si sepol nie je??..sampai dia nak letak jawatan pun anwar pujuk kata jangan..

kenapa anwar sering dikaitkan dgn isu liwat dr dulu?kenapa mcm ada org2 terdekat dgn anwar seolah2 suka berkias2 kata tahu rahsia anwar.kenapa anwar x saman kawan baik lamanya Datuk Nala @ balakrishnan..x hengat la nama dier...datuk tue ckp dulu dia kwn rapat sgt dgn anwar,dan dia tahu selera anwar yg songsang..masa tue dia ckp dlm TV..dia ckp kalau anwar berani,samanlah dia...dia x takut,dia boleh dedahkan semua..then anwar x saman2 pun dia..membuatkan sensasi cam dah piker pelik dah..

nie semua hanyalah spekulasi individu sahaja...tidak tahu apakah kebenaran disebalik kes berprofil tinggi nie..

harap2 ,dptlah kes nie diselesaikan dgn seadil adilnya..

Harap2 kes liwat nie sbnarnye satu pembohongan semata2....

sekian..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-