Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, March 26, 2010

AC Mizal: Kereta Bentley Flying Spur lambang kejayaan saya

Share











Pemilik Bentley Flying Spur empat pintu, pengacara dan pelakon AC Mizal atau nama sebenarnya Mizal Zaini, 37, menyifatkan kereta mewah sebagai lambang kejayaan seseorang lelaki.

“Saya tidak melihatnya sebagai trend, sebaliknya ia sebagai mercu kejayaan seorang lelaki.

“Ia juga untuk menunjukkan kepada masyarakat bahawa menjadi artis juga mampu berjaya dan hidup mewah,” katanya yang turut memiliki Porsche Carrera, Mercedes dan BMW.

Mizal berkata, dia memilih Bentley kerana menyedari kereta itu jarang dipakai oleh golongan artis di negara ini dan kereta itu juga dipakai oleh idolanya artis antarabangsa, JayZ dan P. Diddy.

Mizal berkata, kereta Bentley itu mempunyai lambang korporat yang kuat untuk disesuaikan dengan perniagaannya AC Mizal Konsortium Sdn. Bhd yang sedang giat diusahakan…

2 comments:

Anonymous said...

kereta mahal boleh beli nafkah anak tak nak bagi

Anonymous said...

dulu masa AC susah takde duit pompuan tu tak nak idup dgn AC..siap cakap rezeki AC dalam industri hiburan tu haram lah..pastu sekarang bila AC dah senang macam2 dia tuntut..seingat aku pompuan tu yg bawak lari anak2 tak bagi jumpa AC sebab takut anak2 dia jadi artis macam AC..pompuan tu ar yang bengong...
bukan senang nak jadi senang..masa kita susah semua org lari, tapi bila dah senang suka2 jer tuntut itu ini..piiiirahhh...
im sure kalau apa2 hal jadi kat pompuan tu AC akan take full responsibility utk jaga anak2 dia..

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-