Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, February 3, 2010

Ikan keli yg ditangkap di Mukah /sarawak

Share











7 comments:

Anonymous said...

aduhhhhh....
ini whale shark

Anonymous said...

betul tu...ni bukan keli...shark whale la...

abdul rahman said...

salah spesis ni..cmnela binatang ni blh masuk area sane lak.jarang kawasan kite ade spesis ni..

Alpha said...

whale shark da.....

ikan ni habitat dia seluruh dunia dan tak heran la kalau dia masuk perairan kita terutama belah Sabah/Sarawak....

pacai said...

ni whale shark.. selalunya diorang migrate dari selatan ke perairan jepun diaorang akan lalau dekat malaysia.. kat pulau perhentian boleh nampak whale shark ni kalau gi diving dalam dekat dekat bulan 10... sape yang nak dive nak tengok whale shark tu boleh contact gipsy divers redang... kalau ada rezeki, bole la nampak...

adrin@gipsydivers.com

Anonymous said...

whale shark ni bukan ke protected species? forward kat WWF malaysia

Any said...

mangkuk ko ikan keli....hahaahah

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-