Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Friday, December 31, 2010

Finally,I cant Do this anymore..The Quote for the broken,.

Share











Ekin-Mawi Berusaha dapat anak dengan cara Tradisional

Share








“Setakat ini saya memang sedang berusaha untuk mengandung tetapi melalui rawatan tradisional sahaja seperti urut tradisional dan mengambil ubat-ubatan berasaskan herba.

“Namun begitu untuk melakukan kaedah tabung uji itu kami belum bersedia. Saya banyak dengar cerita tentang rawatan tersebut sangat sakit,” ujarnya yang pernah mengalamni keguguran sebanyak dua kali sejak berkahwin.

Pasangan yang bernikah pada 21 Disember 2008 itu juga memberi tempoh selama enam tahun untuk berusaha mendapatkan zuriat mereka sendiri.

“Kalau boleh memang saya ingin anak sekurang-kurangnya seorang pun jadilah. Insya-Allah jika enam tahun lagi masih tiada rezeki kami akan mengambil anak angkat.

“Dalam tempoh tersebut kemungkin kami lebih bersedia, yalah untuk ambil anak angkat juga memerlukan tanggung jawab yang berat sebab kita membela anak orang lain,” ujarnya.

Jelasnya, 20 Disember lalu genap dua tahun dia melayari bahtera perkahwinan dengan bahagia bersama suami tercinta biarpun belum dikurniakan cahaya mata.

“Saya bersyukur Mawi memahami keadaan ini dan dia juga sentiasa memberi semangat kepada saya. Kami menyerahkan kepada Allah mengenai anak,” ujarnya.

Video:Apapun yang terjadi Liverpool tetap akan Kalah

Share







hahahaha...sengal..kesian Fan Liverpool

Love Quote : Never Stay With someone Who....

Share







Thursday, December 30, 2010

Tips hubungan:Salah satu Punca Cinta menjadi Hambar

Share








Pasangan adalah 'sahabat' kita yang paling rapat dan setia. Tak kira waktu suka, duka, pasangan kita pasti akan sentiasa berada di sisi.


Tapi seringkali kita menganggap pasangan sebagai orang terakhir yang perlu dijaga hatinya kerana mereka pasti akan menerima kita seadanya.

Ada yang mengambil mudah dari segi percakapan dan tidak menghormati pasangan sebagai mana mereka menghormati orang lain.

Kalau ada yang beranggapan begitu pastikan anda ubah tanggapan tersebut kerana pasangan kitalah orang yang paling perlu dijaga dan hormati. Kita juga perlu tampil menarik untuk pasangan dan bukan untuk orang lain.

Sebelum bercinta,kita berusaha menjaga hatinya,tidak mengutuknya dan cuba untuk membuatkan dia gembira dan tidak berkecil hati.

Selain itu kita menunjukkan rasa hormat dan minat terhadap si dia..namun setelah bercinta dan untuk tempoh beberapa lama,ada yang sudah mula mengambil mudah isu ini.

Bahkan sikap saling memghormati juga sudah hilang,apabila menegur dah tidak berlapik lagi,apatah lagi bila sanggup mengutuk ,menghina dan membuatkan hati si dia terguris.

Bila dah jadi mcm nie,masing-masing jadi jauh hati.Kecewa sedih dan mungkin tidak dapat lagi menerima satu sama lain dengan cara yang sama seperti dulu lagi.

Jadi untuk pasangan di luar sana,apabila cinta,Kekal kanlah sikap menjaga hati, dan hormat menghormati diantara satu sama lain.

Liyana Jasmay menagih cinta Syamsul Yusof

Share








"Terus-terang, saya memang tidak pernah berkawan dengan Syamsul sebelum ini. Apatah lagi bila berlakon bersama dengannya. Jadi bila dia beri watak isteri dan dia suaminya, saya rasakan ia satu cabaran buat saya. Oleh itu saya minta kerjasama Syamsul untuk dia lahirkan rasa cinta dan sayang dia sekurang-kurangnya sebanyak 20 peratus kepada saya.

"Memang agak sukar pada mulanya kerana dia seorang yang masih sedikit ego sewaktu mula-mula kami jumpa dan sangat sukar hendak mendekatinya. Tapi hari demi hari bila kami semaikan perasaan cinta itu melalui telefon serta keluar bersama, sedikit demi sedikit kami sudah boleh jadi rapat dan selesa.

"Jadi saya harap, penonton dapat rasa apa yang kami nak sampaikan disamping babak seram yang terdapat dalam filem ini. Tetapi ia hanya untuk menjayakan filem ini sahaja," jelasnya ketika ditemui dalam tanyangan media filem seram Khurafat arahan Syamsul Yusof.

Manakala anak kepada pengarah tersohor, Datuk Yusof Haslam pula turut mengakui bahawa Liyana antara pelakon yang dapat menggembirakan harinya setiap kali menjalankan pengambaran filem Khurafat.

"Saya memang susah nak dekat dengan orang yang baru saya kenal dan bercakap. Sudah tentu ia mengambil sedikit masa. Tapi bila Liyana beritahu hasratnya untuk mewujudkan kan perasaan cinta itu sebelum pengambaran saya pun cuba sepenuhnya untuk mendapatkan mood itu.

"Terus-terang saya katakan, dia memang pandai menghiburkan hati saya ketika dalam set walaupun kami sebenarnya menjalankan pengambaran cerita seram. Saya akui Liyana memang seorang pelakon yang hebat dan saya memang nak sangat dia berlakon dalam filem saya sejak awal lagi,'katanya sambil diperhatikan oleh Liyana Jasmay.

Maharaja Lawak,Finalis semua Siri Raja Lawak bakal bersaing

Share







Sensasi rasa Maharaja Lawak pasti mendapat sambutan hangat,maklumlah Ada beberapa orang diantara mereka yang telah menempa nama dalam Industri hiburan hari ini.Bahkan sudah pun mempunyai pengalaman yang lebih luas dalam bidang lawak.

Mesti banyak idea kreatif yang bakal ditonjolkan kelak.



Mahu memberi cabaran kepada pelawak-pelawak keluaran Raja Lawak (RL), sebuah program baru, Maharaja Lawak (ML) bakal diadakan pada April tahun hadapan.

Pengurus Saluran Prima & Warna, Nizam Sani menjelaskan program baru tersebut memberi peluang kepada kesemua finalis RL dari musim pertama hingga kelima untuk beraksi bagi mempertaruhkan bakat dan kemahiran untuk menghiburkan masyarakat.

"Kita akan tampilkan pemenang pertama hingga ketiga bagi kelima-lima musim untuk beraksi di pentas Maharaja Lawak. Kita mahu melihat kehebatan dan kreativiti yang ada pada mereka untuk mencuri hati peminat sedia ada. Kami yakin program ini akan mendapat sambutan yang hangat," katanya kepada murai.com.my.

Bakal bersiaran selama lapan sehingga 10 minggu, format ML masih lagi dalam perbincangan dan akan disiarkan di Astro Warna kelak.

Jelas Nizam lagi, tujuan ML diadakan bagi memberi peluang kepada mereka yang kurang menyerlah untuk kembali bersinar.

"Kita tahu ramai pemenang tempat kedua, ketiga yang selepas RL terus hilang. Jadi saya harap program ini secara tak langsung mengembalikan nama dan diri mereka di persada seni. Ramai peminat yang bertanya mana perginya si A, si B jadi inilah peluang untuk mereka melihat semula pelawak kegemaran mereka untuk beraksi," ujarnya optimis rancangan itu akan berjaya menarik minat penonton.

Ditanya tidakkah sukar untuk menyatukan kesemua pemenang yang rata-ratanya sibuk seperti Nabil, Zizan dan Johan di pentas ML, jelas Nizam, tidak susah kerana idea ini telah lama dirancang.

"Malah kami sendiri sudah menempah mereka untuk bulan April ini. Jadi saya yakin segalanyanya akan berjalan dengan terancang," katanya.

Website RTM yang dihack Indonesia

Share









Menurut Emel yang diterima,Website RTM iaitu RTM.com.my telah dihack.
Dengan message yang berbunyi "Loe Main Laser,Gua Olang Main Server"

Malangnye Website sebenar RTM adalah RTM.gov.my jadi samada semua nie hanya satu propaganda indon untuk menyakitkan hati rakyat Malaysia atau mereka memang salah Hack..huhu

Apa pun,Malaysia telah menjuarai Piala AFF walaupun dengan gangguan laser pada awalnya.

Namun kelibat Jupe yang beriya-riya nak dtg dengan Coli Laser tidak pula kelihatan..

Video Ustaz berbicara dengan Jin Cina yang berada dalam badan Seorang Pak Cik

Share









E'eh ada ke Jin Cina?Kemungkinan Jin ini dibela oleh tuannya Cina,dan disuruh untuk mengganggu Pak Cik tersebut,

Menurut yang sensasi dengar ,"benda" tue cakap dia tinggal di sebuah pondok kecik di tepi sungai sebab makan ikan.

Loghat Cina "benda" tue agak pekat la sampai dah mcm bunyi apek yang bercakap.

Video Kelakar:Model berjalan atas Threadmill Platform

Share









Masa sensasi tengok ANTM cycle 15 kat TV,cabaran mereka pada kali ini adalah untuk berjalan catwalk di atas runway yang seperti threadmill Platform..memang kelakar tengok masing-masing nak terjatuh...

Yang paling kelakar part Kayla sampai ke sudah tak dapat tarik kaki naik atas papan,sehingga part tersebut terpaksa dipotong.try ushar kat minit ke 2.45...sampai tergelak penonton.

Tengok aksi aksi yang kelakar nie bukan saja menghiburkan bahkan dapat mengubat hari yang duka.So enjoy..

Malaysia Juara Piala AFF Suzuki,We are the Champion!

Share







Sekalung tahniah diucapkan kepada Skuad Bola Sepak Malaysia iaitu Harimau Malaya yang telah mengangkat kembali martabat sukan bola sepak Malaysia di peringkat antarabangsa.Tahniah juga kepada seluruh rakyat Malaysia yang bersemangat menyokong Harimau Malaya.

Walaupun Indonesia menang 2-1 pada malam ini,Namun keseluruhannya Malaysia tetap menjuarai dengan 4-2.

Yang paling mendapat sambutan hangat adalah Goal Keeper Khairul Fahmi yang sungguh cekap dan sering menyelamatkan situasi cemas.

Safee pula berjaya merangkul Gelaran scorrer terbaik.

Ramai wanita yang jatuh hati dengan kehebatan Khairul Fahmi,sampai penuh komen2 di Twitter dan status Facebook yang memujinya,termasuklah Nora Danish yang suruh Safee dan Fahmi supaya Call her...uhuhu..mau jeles Girlfriend Khairul Fahmi baca twit Nora Danish yang nampaknyer over excited.

Ramai yang berpendapat Jurulatih Raja Gopal patut dianugerahkan dengan Gelaran Datuk atas usahanya yang berjaya membentuk pasukan yang hebat.

Semoga Harimau Malaya terus hebat dan maju dimasa akan datang.



Keadaan di hadapan Skrin besar Putrajaya semasa perlawanan Bola Sepak Final antara Indonesia dan Malaysia.Meriah je





Rio Ferdinan iaitu pemain Man Utd juga mengucapkan Tahniah kepada pasukan Malaysia disamping memuji mereka.

Wednesday, December 29, 2010

Kisah Coli Laser dan Julia Perez

Share










Bukan setakat baju je yang selalu singkat,bahkan pemikiran Jupe atau Julia Perez nie pun sememangnya secetek pakaiannya jugak..

Kisah tentang Laser semasa perlawanan AFF ,ala yang Malaysia belasah 3-0 kat Indonesia,masih menjadi bualan ramai pihak.

Tak terlepas Jupe yang mencari publisiti murahan dengan membuat kenyataan bahawa dia akan memakai pakaian dalam lengkap dengan Laser untuk mengganggu konsentrasi pemain bola sepak Malaysia..

Kenapa Jupe perlu buat mcm tue?adakah dia sendiri sedar yang pasukan Indonesia tidak hebat sehingga memerlukan dia untuk mengganggu pemain Malaysia?kesian..

Julia Perez nie memang terkenal dengan keseksiannya dan suka mendedah body kat orang ramai..

Plis lah Jupe..Dont make urself a joke....kenapa Jupe memilih Coli sebagai pilihannya sebab Jupe nie memang nak sgt tunjuk kat orang dada dia..hee tak senonoh je..



Awas skuad bola sepak Malaysia! Sebagai langkah membalas dendam atas gangguan cahaya laser ke atas penjaga gol Indonesia di Stadium Bukit Jalil kelmarin, Julia Perez menyiapkan senjata sulit untuk pemain Malaysia esok.

Kata Julia, pemain Malaysia akan ‘diajar’ melalui cahaya laser, tetapi ia lebih unik kerana dipancarkan dari coli khasnya.


“Saya akan turun padang menyaksikan perlawanan pusingan kedua Indonesia menentang Malaysia di Stadium Bung Karno di Jakarta.

“Kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser - biar buta mata semua pemain Malaysia.


“Saya tak rela pasukan Indonesia diperlakukan begitu oleh penyokong Malaysia di Kuala Lumpur,” katanya.


Dalam perlawanan pusingan pertama di Kuala Lumpur kelmarin, Malaysia membuat permulaan meyakinkan apabila membenam Indonesia 3-0 dalam perlawanan akhir pusingan pertama Piala Suzuki.

Indonesia mendakwa, gangguan pancaran laser yang dihalakan kepada penjaga gol pasukan itu menjadi punca mereka tewas teruk.


Walaupun dilihat seperti bergurau, penyanyi dangdut dan aktres simbol seks itu sebenarnya serius dengan janjinya.

“Memang saya akan datang bersama coli laser, kecuali ada arahan dikeluarkan melarangnya,” katanya

Video Shahir Beri Penjelasan masalah Disiplin kerana Sakit

Share










Jadi artis ada turun naiknya.Bagi seorang artis yang baru naik,mereka sering diperhatikan dan dengan mudah di hakimi oleh orang sekeliling terutama sekali Industri hiburan itu sendiri.

Shahir sebelum nie dikaitkan dengan masalah disiplin,yang melibatkan pembatalan appointment pada saat-saat akhir dengan hanya melalui SMS.Setiap kali akan memberikan alasan tidak sehat.

Bahkan konsert yang sepatutnya dijayakan oleh shahir di I-city,pun last minute Shahir SMS ckp tak sehat kepada pengurusan Astro.Itu yang menimbulkan masalah dengan masalah disiplin Shahir.Ada yang ckp,nak menghubungi Shahir cukup susah,setiap kali samada hempon ditutup atau tak dijawab...

Kemudian seorang wartawan yang cuba menghubungi shahir menerima SMS drpd Shahir berbunyi "Kebahagiaan dalam perpisahan"..ada yang buat spekulasi yang Shahir nie putus cinta sehingga membawa diri ke kampung dan takda mood nak layan orang..

Akhirnya empunya badan tamppil untuk membuat kenyataan,dan kata Shahir,dia tidak sehat dan ini adalah dugaan tuhan..

Sensasi pun malas la nak komen lebih-leih sebab sensasi pun tak berapa nak sehat..

Layanzz

Britney Spear bertunang dengan bekas Ejennya Jason Tarwick

Share








Britney Spears memarakkan khabar angin selepas dilihat memakai apa yang kelihatan seperti cincin tunang dalam sekeping gambar terbarunya, semalam.

Penyanyi berambut perang itu, yang berpacaran dengan bekas ejennya, Jason Trawick sejak setahun lalu, tersenyum lebar ketika bergambar dengan Santa Claus bersama adiknya, Jamie Lynn.


Gambar itu kemudian diletakkan dalam laman rangkaian sosialnya. Pada jari manis tangan kirinya, kelihatan sebentuk cincin perak. Meskipun hubungannya dengan Trawick, 38, sepanjang 18 bulan lalu tidak selalunya lancar, sumber yang rapat dengan Spears berkata, mereka kini sudah serius untuk berkahwin.

Spekulasi itu semakin marak apabila mereka dilihat meraikan Krismas bersama keluarga Trawick sebelum berlepas ke Louisiana untuk meraikan perayaan itu bersama keluarga Britney pula.


Beberapa minggu sebelum ini, terdapat laporan mendakwa Trawick bersikap ganas terhadap penyanyi itu.


Bagaimanapun, Britney menyangkal laporan berkenaan dengan menyifatkan media yang menyiarkannya sebagai pembohong

Tini Hot Fm selamat melahirkan bayi Perempuan

Share







Tahniah diucapkan kepada Tini Hot FM kerana telah melahirkan anak perempuan yang kini berada dalam keadaan sehat walafiat.Tini telah melahirkan babynya pada 27 Disember 2010 jam 8.45 pagi seberat 3.2kg..

Gambar Baby Tini belum dapat lagi sebab baru je berumur dua hari,sabar ye..

Tini semasa hamil mcm seksi la pulak kan,sensasi sebelum nie tak pernah tengok Tini seksi masa tak mengandung dulu....

Sekali imbas tengok mcm Bunga Citra Lestari masa mengandung pulak ..




Bakal Isteri Prince William,Kate Middleton Persis Lady Diana

Share







Akhirnya setelah 8 tahun bercinta dengan Kate Middleton ,Prince William telah melamar kekasihnya itu dan bakal berkahwin pada April 29, 2011 di Westminster Abbey.

Pasangan ini pertama kali bertemu semasa Prince William belajar tahun pertama di St Andrews University di Scotland,dimana Kate telah menjayakan Fahsion show carity disana.

Prince William telah melamar Kate dengan romantik dihadapan rakan-rakannya semasa mereka melawat Kenya pada oktober 2010,dan pertunangan mereka diumumkan kepada org ramai pada 16 November 2010.

Seingat sensasi lah,dulu pasangan nie ada jugak putus hubungan dan bercinta balik setelah beberapa tahun berpisah.Namun jodoh mereka kuat,jadi akhirnya mereka kembali bersama.

Fesyen Kate nie banyak yang kita lihat seolah-olah meniru gaya Lady Diana iaitu mendiang ibu Prince William.

Dengar kata Pasangan nie bakal ditabalkan menjadi King and Queen of England sebab mereka lebih sukakan Prince William naik takhta berbanding ayahnya Charles.















Tuesday, December 28, 2010

Kejam: Dicucuh api oleh kekasih

Share







Sensasi terima Emel ini,berkaitan nasib seorang perempuan yang telah dicucuh api sehingga terbakar oleh kekasihnya akibat cemburu...

Sensasi sebenarnye kurang suka tengok gambar-gambar mcm nie...

Kadang kala apabila kita marah,dan tidak mengawal diri,syaitan akan mula mempengaruhi tindak tanduk kita.Dan kemarahan itu yang tidak terkawal membuatkan seseorang itu hilang pertimbangan dan menurut kata hati..sehingga ada yang sanggup bertindak dengan kejam..

Sensasi rasa org yang kejam nie ada masalah mental la..sebab dier langsung dah hilang keupayaan untuk berfikir dengan waras...itu namanya gila..

Jadi bila marah ada baiknya kita berisgtifar 3 kali,berkali2 pun takpa...insyaallah dapat mengurangkan rasa marah...

Kalau pasangan kita sedang marah2,kita mintak dier beristighfar dulu dan tarik nafas...mungkin boleh menghilangkan sikit rasa marah...hehe..Sensasi ada cuba teknik ini,and berkesan lah... :)

Lagipun percayalah setiap perkara yang menyakitkan kita berlaku pasti ada hikmah disebaliknya...





Monday, December 27, 2010

Lagi Fesyen Red Carpet Selebriti di Anugerah Skrin 2010

Share







Seronok tengok Fesyen artis kita,ada yang cantik,ada yang pelik..ada jugak yang nampak disaster :P

Sorry to say tapi sensasi tengok Fesyen baju Abby sangat disaster especially bila baju nyer nampak kedut seribu dan mcm baju tidur kelawar..zzz

Mizz Nina anggun dengan gaun pendek koleksi terbaru dari Giorgio Armani manakala Noh pula segak dengan sut dari rekaan yang sama. Difahamkan, pakaian mereka diterbangkan khas dari Amerika Syarikat dua hari sebelum malam kemuncak ASK 2010 berlangsung. Kasut yang dipakai Noh pula dari jemana Prada. Amboi, bertuah sungguh Noh dapat Mizz Nina. Pandai Mizz Nina jaga penampilan Noh.

Kemunculan Nasha sentiasa menyegarkan. Tubuhnya yang lampai dan ramping sesuai sungguh dengan gaun yang dipadankan tetapi jika rambut beliau didandan tinggi, mungkin lebih menyerlah. Corak pada busana birunya cukup menyerlahkan keunikan pada gaun tersebut. Warna garang kena dengan penampilan Nasha yang sentiasa mencuri perhatian.

Diana Danielle memang pandai bergaya ringkas, jelita dan anggun. Diana bijak berfesyen dan pastinya akan muncul dengan gaya yang bersesuaian untuk majlis penganugerahan berprestij seperti ASK.

Ingatkan Lady Gaga tadi rupa-rupanya pengacara Diari Pilih Kasih 2 iaitu Eisha. Jika kesan Lady GAGA yang ingin ditampilkan Konsep futuristik yang digayakan Eisha ini merupakan rekaan dari Ridzman. Eisha juga mencuri perhatian umum dengan fesyen kasutnya yang berlainan. motif beliau mengenakan kasut berlainan?

Irma tampil ala-ala ikan duyung dengan menggayakan gaun labuh rekaan Ezuwan Ismail. Gaun bewarna biru yang direka seperti sisik ikan ini turut dihiaskan dengan labuci berlian bagi menyerlahkan lagi bahagian sisik tersebut. Walaupun gaun ini ada iras gaun Miley Cyrus ketika menghadiri anugerah Grammy di Hollywood, namun kemasannya menarik.

Atilia tentu sekali tidak sejuk di dalam dewan setelah membuat keputusan untuk membalut diri dengan selimut kuning. Walaubagaimanapun, Atilia tetap nampak comel dengan hairband yang digayakan.

Cuba teka berapa jenis fabrik yang digunakan pereka untuk rekaan ini? Renda di bahagian dada, mungkin jersey di bahagian tengah, chiffon di bahagian pinggul ke lutut, ropol di bahagian lutut ke bawah.

Abby sibuk sangat ke sampai terlupa nak gosok baju? Ketat di dada dan gelobos di pinggul dan ke bawah. Ditambah dengan dandanan rambut yang membuatkan Abby kelihatan matang daripada usia, Abby betul-betul hilang sense of fashion malam itu.

Gaun labuh rekaan Wan Pa ini nampak sarat apabila menggabungkan fabrik jenis lycra yang disaluti glitters dengan rekaan berbentuk anyaman.

Ramai yang tidak perasan wanita yang bergaya ala-ala klasik English ini adalah pelakon Jue Aziz. Jue memakai pakaian bertunang dengan rambut palsu circa awal 30-an. Dengan wig pendek warna blonde, ingatkan golongan bangsawan manalah yang datang ke ASK 2010. Gaun seksi berwarna krim dan pink ini merupakan rekaan dari butik Linda Rahim.

Fauziah kelihatan anggun di malam itu dengan aksesori yang ringkas.

Dramatis ini hadir menggayakan kaftan chiffon rekaan Melvin Lan. Sekali pandang macam Cobra pun ada. Topi manik dan labuci ilham Wan Nor Azlin ini nampak tak sesuai dengan pakaian yang digayakan.

Walaupun bertudung, namun ia tidak menghalang penerbit serta pelakon ini untuk tampil cantik di karpet merah. Mengekalkan imej muslimah, Sheila hadir mengenakan kaftan berwarna kelabu dengan perincian bunga-bunga kecil di bahagian atas. Jinggo pula tampil ringkas dengan baju kemeja berwarna sedondon.

Pelakon Awan Dania ini memperagakan gaun panjang dari rekaan Wan Pa. Manakala aksesori yang digayakan adalah dari koleksi Rafflesia. Pakaian Scha agak simple membuatkan gincu merah menyala di bibir lebih menyerlah dari pakaiannya sendiri.

Pelakon yang baru keluar dengan album ini tampil dengan rekaan pereka terkenal, Amir Luqman. Gaun pendek off-shoulder yang merupakan kombinasi dari kain chiffon dan sari ini membuatkan Nadia nampak unik di red carpet ASK 2010. Nadia jalan dengan Ungku Ismail di Red Carpet, Zarina tak cemburu ke?

Pelakon drama Nur Kasih ini tampil menggayakan gaun labuh berwarna biru dan hitam rekaan Alia Bastamam. Walaupun nampak ringkas pada malam itu tanpa sebarang aksesori, namun solekan ‘smokey eyes’ membuatkan gadis ini nampak lebih menyerlah pada malam itu.

Ibu dan anak dalam siri Ada Maya ini mencuri perhatian pengunjung di PWTC dengan gaun labuh bewarna merah rekaan Ezuwan Ismail. Kedua-dua mereka nampak comel dan menyerlah

Penampilan ringkas Aaron tidak sesuai untuk majlis anugerah seperti ASK. Pengalamannya dalam bidang peragawan sepatutnya dipergunakan sepenuhnya untuk bergaya pada malam tersebut. Lebih-lebih lagi Aaron merupakan salah seorang pemenang pada malam itu. Gaya ringkasnya persis seorang pegawai bank. Mujur apa saja yang dikenakan Aaron tidak mencacatkan kekacakannya.

Gaun yang dikenakan Erra Fazira seakan-akan aiskrim Paddle Pop. Warna yang dipilih itu hanya sesuai untuk gaun kanak-kanak. Erra harus membuat pilihan untuk memilih jingga, biru atau hijau bukan ketiga-tiganya.

Berilah apa saja kepada Farid untuk dikenakan, pasti nampak sesuai dengan ketinggiannya. Suit perang tua berjalur menyerlahkan ketinggiannya lagi. Pilihan warna yang amat tepat untuk seorang yang berkulit cerah sepertinya


Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-