Search in my-sensasi !! upgraded

Loading...

RECENT POST @ Entri Terkini

Sunday, November 29, 2009

IKLAN JAWATAN KOSONG DARIPADA KERAJAAN MALAYSIA

Share









IKLAN JAWATAN KOSONG DARIPADA KERAJAAN MALAYSIA

Kelayakan:

1. SPM / SPMV / STAM
2. DIPLOMA DALAM APA-APA LAPANGAN (LEBIH BERPELUANG)

KELEBIHAN :

1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Cola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM450
6. Dobi RM200
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada 31 DECEMBER 2009 di Jabatan Pertahanan Awam.

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari dari surat tawaran jawatan.

SILA RUJUK LAMPIRAN DI BAWAH UNTUK JAWATAN-JAWATAN YANG DITAWARKAN :

Klik sini ..
Selamat Hari Raya Qorban & Selamat bercutii….

6 comments:

Anonymous said...

hello,kenapa mempermainkan nama kerajaan Malaysia..this should not be happened.If the authorities noticed on this,u will be troubled...

Anonymous said...

tak ada kerja sangat ke..mcm org tak berpelajaran jerr..boleh fikir ke dulu before buat something...

Anonymous said...

ape nih...xbek ar..
sengal btul...
think first la..Tuhan bg akal gune la tuk fikir..

Anonymous said...

get a lyf bro!

Anonymous said...

Berani yer korang buat joke guna JATA KERAJAAN MALAYSIA. Kira nak cari nahas ker... Lain kali pikiq dulu 9-10x sebelum buat. Kang..tak pasal-pasal kena block.

Anonymous said...

budak bodoh mana ni yang buat mcm ni?takde akal ke apa?mempermainkan negara.kalu aku jadi pm dah lama aku lucutkan kerakyatan.insaflah.lawak2 juga.tapi agak2 la bro...jgn mcm org takde akal....

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-