Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, July 8, 2009

Tengku Fakhry saman Manohara RM1juta kerana hutang?

Share








Dua saman telah di’kemukakan oleh Tengku Muhammad Fakhry siang tadi yang menuntut taat setia dan hutang bernilai hampir RM1 juta.

Dalam saman yang menuntut sejumlah wang itu, Tengku Muhammad Fakhry mendakwa Manohara meminjam sejumlah wang untuk membeli jam tangan jenama Audemars Piguet bernilai RM174,000.


Lebihan wang yang di’tuntut oleh Tengku Muhammad Fakhry adalah wang yang di’pinjam Manohara untuk kegunaan peribadi & ibunya.

Manohara memberitahu media Indonesia dia didera suaminya secara fizikal dan seksual sepanjang berada di negara ini. Anehnya, sehingga hari ini tiada sebarang tindakan undang-undang di’ambil.

Yang ada hanyalah penerbitan sebuah sinetron berjudul ‘Manohara’ yang akan mula di’tayangkan tidak lama lagi. Sumber


P/S:kenapa tengku fakhry saman kerana hutang...nama pun bini...hhuuhu..berkira betul..kenapa tak saman kerana malu atau fitnah?hmm..musykil lak..

4 comments:

Anonymous said...

Nampak sangat si Manohara tu penipu.. dah didera kononnya tapi bleh pulak dia buat sinetron tenteng kesah dia? tak nampak pun kesan trauma diwajahnya. biasa ajer. jad sape sekarang yang bersalah eh?

My-sensasi... said...

sensasi: well,penderaan terhadap mano bukan penderaan tahap sepak teranjang sampai trauma..Penderaan TF terhadap mano adalah penderaan diam2,senyap2,maklumla hal dalam bilik..kekadang lelaki mempunyai imaginasi pelik2..nak dera wife bila making love sume..si wife mungkin x stuju dan menolak kehendak sang suami utk mendera mcm tue..tp a strong woman takkan trauma mcm a weak woman...Mano is a strong woman..though she's been quiet,doesnt mean she accept it,bila ada peluang dan x tahan lagi,bongkarkan je sume...Tf hubby si Mano,if mano x buat polis report,TF mcm mana pun xkan diambil tindakan..same like kiter kene dera x buat report,xda la tindakan utk diambil kan..maybe dia xmau memanjangkan cerita...cume dia memberitahu dunia why dia xmau lagi dgn TF...dan TF pulak,kenapa tak saman malu atau fitnah kat Mano if mano dah dedah pada Media...maybe Mano and Tf masih saling sayang cume,dah tak boleh hidup bersama lagi kerana x tahan..this thing happen y'know..well,somehow thats my persepsion over what happen thru my observation dlm kes ini...

My-sensasi... said...

yang peliknye,bini org "berada" guna duit suami utk perbelanjaan nye dan utk beli barang pun sampai nak kene saman kew?ouh puhleaseee..im so embarass on his behalf la..takkan kedekut taik idung masin ngan bini kot...bukan org lain kan..duit tue pun bukan 100% hasil titik peluh...org kerabat la katakan...oho...kalau aku pompuan pun x nak la laki kedekut nak saman aku x byr hutang kalau gaduh...duh~

My-sensasi... said...

kalau nak kata family mano bad background,mcm2 masalah..why in the first place TF kahwin ngan mano bwk dia lari...ala 2 X 5 je sume.. yg pentingnye skrg,bila wife dah tak tahan lagi,dah takmau lagi ngan si suami kenapa nak dipaksa2 tuntut2 taat setia lagi..
hadoila..its the right thing for a woman to stand out on her right ..and its her right if she dont wanna be togetehr anymore....bygkan anda di tmpt mano la...what should you do?only to your mother you can turn to...so semua,love yer mummy ok....dan biarkan si luncai terjun dgn labu2 nye..adios nak sambung keje

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-