Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Saturday, June 13, 2009

Panazzz..kebenaran terbongkar?Anda adili sendiri..kisah hitam Isteri Perdana Menteri Malaysia

Share







hmmm,bahaya betul la video nie...sekadar berkongsi..
panasss habis....korang kene tgk video nie...
fuh,..aku nak mandi jap la,panas sgt

5 comments:

Bythetax said...

Apsal awal-awal tak nak bongkar (kalau betul ler citer ni he he)? Kalau setakat tak peduli adik beradik rasanya ramai lagi orang macam tu.Kalau ikhlas apsal nak lari ke luar negeri ????

aku saja said...

ye la camana nak bongkar awal2,takut kang kene bomoh..huuhu..dia kan berkuasa skrg nie,tgk je altantuya...sbnarnye citer pasal rosmah bomoh and etc,dah lama kedengaran,cume ianya tak pernah disensasikan,sebab bahaya!!kalau you search pasal rosmah punye history,boleh jumpa beberapa artikel..adik dia larikeluar negara sebab terkena tempias perbuatan rosmah..you try la fahamkan terang2 video ini..

newbie said...

hati2...ingt pesan nabi, takot jd fitnah, kerana fitnah itu lbh bsr dr membunuh.....wallahualam...

Anonymous said...

kalau betul ini fitnah,yg menfitnahnye ialah org2 kampung dia dan adik beradiknye sendiri la..kalau difikir2..mengapa mereka nie berani ckp sume nie,melainkan mereka ada bukti dan adalah kenalan rapat rosmah satu ketika dulu..jadi benda nie,i pun x berani nak komen lebih2...apa2 pun,kuasa ditangan tuhan..

Anonymous said...

golongan kecewa ni...xdapat habuan...

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-