Search in my-sensasi !! upgraded

RECENT POST @ Entri Terkini

Wednesday, May 27, 2009

Waheeda dan Maizawati (Isteri Akil Hayy) Sepesen?

Share








Awat yang Sepesen(se-fashion bak kata omputih campur melayu) je gambar nie..huhuhuh...

waheeda lagi cantik..tentulah dia masih muda..

tp maizawati nie dah ber anak 6 still maintain...

tue pun si ustaz masih mencari ke?

haih...

hati dan perasaan kekadang susah diduga...

pun begitu,lelaki yang mampu dari segi harta dan Ilmu agama seperti ustaz memang layak berkahwin 2...takda salahnya..tapi kenapa awal2 nak menidakkan dan menafikan ,tetapi masih selalu berdua kemana2 pun sering ada ustaz akil dan waheeda..tentulah menimbulkan fitnah,buruk sangka dan kontroversi...

mungkin ustaz tersalah penilaian dan mengambil langkah salah lalu menjerat diri sendiri...

cuma...ye la,hal dalam rumahtangga harus diselesaikan tanpa melibatkan org luar bukan..


Kes maizawati mendedahkan perkara sebenar mengenai suaminya yang berstatus ustaz,pada pendapatku adalah tak elok...menjatuhkan air muka seorang suami..bukankah wanita muslimah sebagai isteri wajib menjaga maruah dan air muka suami dikhalayak ramai?


Pun begitu,wanita sekarang lebih maju...dah tak mcm dulu..memang patut pun kekadang agar tidak ditindas kaum lelaki yg hanya tahu memimpin tapi tak ambil tahu pula keadaan org yg dipimpinnya..


Waheeda pulak,memang sengaja mencari kontroversi...dah tahu laki org,pastu mati2 menafikan..habis tue kenapa masih nak berdating2 ngan ustaz akil?diwaktu malam je dah byk kali...wayang la,makan ikan bakar lah...

then,buat byk benda yg menimbulkan panass...cthnye berlakon sbagi isteri akil...kenapa dia tak terfikir ke tentang anak2 akil dan keluarga mereka?


adakah mereka mementingkan diri sendiri?kalau betul waheeda memang takde hati ngan akil,dan hanya akil nak memperisterikan waheeda..why she always with akil...come on..


ok..ok..kalau betul mereka bercinta dan nak berkahwin..tak salah rasanya,kalau mereka stay low profile...buat cara org tak mengata la..sblm kahwin jgnla dating2 bagai nak rak...amik gambar berdua sana sini...dengan status ustaz..please keep your love affair low profile kan..tambah bila dah beristeri...org tak berapa gemar..

tunjuk sama la kat public,isterinya dan waheeda...baru adil..nie asik2 waheeda saja..tak adil la camnie..


aha..pening kepala..apa2 pun,layan je la drama 3 segi ini..

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Anda Pelawat yang ke-